Herregud! :O

Hva skjer med verden idag?! 

 

Jeg går gjennom noen blogger som ligger på toppen av forkjellige kommuner, og hva er det jeg ser? 11-12 åringer som blogger om mote og sminke. Unge jenter som bruker tusenvis av kroner på klær og sminke? Hva er det som skjer her?!

 

Jeg er selv ganske "gammeldags" på den fronten - jeg kjøpte f.eks. nettop min første foundation (bareMinerals, yayyy!), men disse jentene har sminket seg hver dag med full pakke i flere år? Unnskyld hvis det går innpå noen, men dette synes jeg er litt sykt. Før så var det ikke press på jenter under 15-16 år på sminkebruk og klesstil, men nå går det nesten helt ned til 6-7 års alderen. Jeg leste et sted at jenter i tredje og fjerde klasse gråter fordi de ikke har "bra/kule nok klær". Når jeg var på den alderen, gråt jeg om jeg ikke hadde noen å leke med. 

 

Jeg mener ikke å anklage noen for å kanskje ha på seg en fin genser noen ganger, eller for å ta på litt øyenskygge en dag på skolen (jeg prøvde flere ganger, ingen stor suksess, haha), men når de har på seg sokker ti 500 kr, er det noe som er gærent. Sorry ass, men for meg blir det alt for drøyt.

 

Igjen, beklager om jeg har såret noen, men dette har gått litt langt for meg. Alle får velge hva de vil ha på seg, men jeg tror ærlig talt ikke det er noe sunt for barn med et sånt press. Heller ikke for jenter på min alder.

 

Nå ble det en del tekst, men noen ganger trenger man et utløp at frustrasjon. Ehe, jeg skal holde det kortere neste gang. ;)

 

Hva synes dere om dette?

Én kommentar

Marie

19.08.2012 kl.17:27

helt enig ;)

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

14, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥


Designet er laget av Maria Sanni

hits