Musikk

Hola people!

 

Akkurat nå sitter jeg og jobber med en ny header til bloggsiden min. Jeg synes den jeg har en veldig kjedelig og mørk, ikke noe særlig "feel-good", innbydende. Såå, det tar nok en liten stund før jeg får gjort den ferdig. Må ta litt bilder osv. Og hva er vel bedre enn å spise chillinøtter, høre på høy musikk og bare chille? Vel, det vet ikke jeg.

 

Det finnes utrolig mange forskjellige musikksmaker, og jeg respekterer alle av dem. Jeg har nok en slags "pop-rnb-soul-noe-rart-stil" når det gjelder musikk. Ehe. Jeg synes artister som Beyoncè, Nicki Minaj (noen av sangene hennes er ikke så bra), Jarle Bernhoft (jeg var på konsert i Oslo Spektrum, utrolig gøy!), Jessie J, Lady Gaga, Rihanna, Taylor Swift osv. er flinke. Men jeg er også veldig glad i forskjellige sanger av andre artister, jeg om jeg ikke er opptatt av hvem som synger. 

Her er min liste av favorittsanger nå for tiden;

- Payphone av Maroon 5

- Talk is cheap av Eric Hutchinson

- Beauty and a beat av Justin Bieber (er ikke en "beliber", men denne var fengende!)

- Whistle av Flo Rida

- Fåkke Fly Bort av Madcon

 

Det var alt for denne ganger, sorry for at det ikke ble noen bilder. ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

14, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥


Designet er laget av Maria Sanni

hits