Mandagshat

Jeg skjønner hvorfor folk hater mandager; fordi mandag er ... mandag, hvis du skjønner. Så mye styr og mas om uka, jeg tror jeg blir gal. Ukeplanen er rene boka, tykk og full av oppgaver som man aldri kommer til å bli ferdig med. Åhh, jeg er allerede sliten. Jeg har kanskje dårlig "lekse-kondis", hvis man kan kalle det for det.

Etter en lang skoledag som varte til halv fire, kom jeg meg hjem og begynte å gjøre det jeg liker aller best: lekser. Nei, nå kødda jeg. Jeg blir i skikkelig dårlig humør når jeg før høre det ordet, jeg skal prøve å ikke nevne det igjen.

 


matte er gøy - not. 


andre enn meg som må ha mat mens de gjør lekser? Haha, dette er ikke et sunt eksempel, mweh. 

"hey love!"

Jeg har endelig gjort meg ferdig med matte og litt av engelsken, nå tar jeg meg en velfortjent pause før jeg må bort til hallen for å trene. "Ungdommer nå til dags er så late", ja, virkelig.

 

Hvordan har deres mandag vært hittil?

3 kommentarer

Cathrin

03.09.2012 kl.17:56

fint antrekk! min mandag har vært kjempebra den! :D

Foreverteenagerfan!

03.09.2012 kl.18:05

Fin blogg du har Nora:)

Mona<3

04.09.2012 kl.19:01

Kan du ha romvideo?<3 Fine bilder<3

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

14, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥


Designet er laget av Maria Sanni

hits