easy tuesday

Endelig tirsdag, kanskje min favorittskoledag. Selv om fagene ikke er like artige, slutter vi litt tidligere enn på mandager og onsdagen. Så etter skolen dro jeg hjem til Hanne for å gjøre det jeg elsker mest: lekser. Åjada, driiiitgøy. Vi har utrolig mye prøver, alle lærerne har visst klart å plassere alle prøvene i en og samme uke. Det er så mye lekser og pugging at jeg ikke aner hvor jeg skal starte. Til slutt har jeg ikke gjort noe, haha. Joda.

 


smiiiile ♥


rettet håret idag fordi .... jeg hadde god tid, heh. 


español 


slitne før vi har begynt, haha 


gjett hvem som kjøpte is ♥

 

Tok masse bilder idag, jeg blir så lett distrahert. Ikke rart jeg ikke får gjort noe lekser, haha.

 

Litt info;

til Maria: jeg kan sikkert ha en romvideo en gang, men ikke nå dessverre. Er ikke helt ferdig med rommet mitt, det er noen små detaljer som gjenstår. Men tusen takk for god idè, jeg skal huske på det!

Spørsmålsrunde; jeg ønsker å holde en spørsmålsrunde snart, så hvis der er noe dere lurer på bare spør! ♥ Jeg blir kjempeglad for kommentarer. 

RIP Sigrid!

Én kommentar

Helena Westergren

04.09.2012 kl.19:57

så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

14, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥


Designet er laget av Maria Sanni

hits