min sminke

Det er flere som har spurt hva slags sminke jeg bruker. Jeg er veldig kjedelig når det gjelder sminke, for jeg vil ha et naturlig resultat. 

 


Jeg begynner alltid med å vaske ansiktet mitt med en ansiktsvask. Så bruker jeg en concealer fra Dior (nr. 3) til å dekke over urenheter og andre røde partier, som f.eks. under øynene. Etter det bruker jeg en concealerkost fra bareMinerals (nr. 4) til å dekke over kinnene mine. Jeg har konstant røde kinn, noe som irriterer meg veldig. Så tar jeg pudder fra bareMinerals (nr. 2) og dekker hele ansiktet med et tynt lag (bruker kost nr. 1).

 

Jeg bruker egentlig mest sminke på huden. Jeg foretrekker derfor gode produkter fordi jeg ikke ønsker ekstra urenheter. Anbefaler dere virkelig bareMinerals-pudderet!

 

Til øyenbrynene bruker jeg egentlig bare en vanlig børste og tegner veldig lite på dem med en duo-penn fra IsaDora (nr. 8). På leppene har jeg bare eos (nr. 6), eller noe annet fuktighetsgivende. Jeg bruker veldig sjeldent mascara og leppestift, fordi jeg føler ikke at jeg trenger det.

 

Hva synes dere om innlegget? Bruker dere sminke, og hva slags?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

7 kommentarer

Matilde Bang

04.11.2012 kl.18:47

så fint innlegg! nei, jeg bruker bare maskara og tegner på øyenbrynene :-)

Silje Jensen

04.11.2012 kl.18:48

Stiligt :-)

myownfashion

04.11.2012 kl.18:50

utrolig bra blogg med fine bilder !

ha en kjempe fin kveld videre :)

hadde satt utrolig stor pris på en kommentar på bloggen min <3

klem-myownfashion

Emilie TN

04.11.2012 kl.18:52

Bruker bare concealer og maskara eg:) Hadde blitt kjempe glad for kommentar tilbake!:))

Andrijana

04.11.2012 kl.19:03

Fint å se at jeg ikke er den eneste som går får naturlig-look(på huden....hehe). Ellers bruker jeg en greit del mascara og eyeliner. Også bruker jeg øyenbrynspenn og mineralpudder fra clinique! Og blush da.

Foni

04.11.2012 kl.19:26

Vel, da er jeg i så fall verdens kjedeligste person når det kommer til sminke. Bruker ikke sminke til huden i det hele tatt, bare øyesminke.

Agnes

05.11.2012 kl.19:37

Det er bra Nora! Du trenger ikke sminke, du er naturlig vakker <3 :)

Skriv en ny kommentar

,

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥


Designet er laget av Maria Sanni

hits