hverdagsblogg

herlig bursdag

I går hadde jeg en herlig bursdag, selv om det ikke ble noen "stor" feiring. Hele dagen gikk egnetlig smurt, både på skolen og hjemme. 

 

Akkurat nå er jeg helt ferdig etter en stressende uke, og jeg lader opp til konfirmasjonen min som er i morgen (iiiiiiiiii). Jeg skal ta masse bilder, hvis dere er interesserte!


skolebenken

Hei snupper!

 

Helgen var fantastisk, noe som gjorde det enda verre å gå tilbake til skolebenken. Det er nesten som om dagene går saktere jo nærmere vi kommer sommerferien. Som en liten påminnelse på at vi ikke har fri ennå, har alle lærerne bestemt seg får å kjøre ALLE de siste prøvene disse ukene. Jeg kan telle ni prøver fra forrige uke og til neste. 

 

Men nå skal jeg slutte å klage sånn. Dagene er lyse, og jeg har det ellers ganske bra. I morgen skal jeg på Beyoncè-konsert sammen to venniner, og jeg gleder meg helt sykt. Den konserten har jeg ventet på lenge!

 

I morgen skal jeg vise dere skoene jeg har tenkt til å bruke på konfirmasjonen, og *hinthint*; de er nydelige! Haha, vi prekast.

 

Jeg kommenterer alltid tilbake. :-)

hei igjen

De siste månedene har vært de mest hektiske og innholdsrike i hele mitt liv (dramaqueen, haha). Derfor har jeg ikke funnet tid til å sette meg ned, ta 200 bilder, redigere 2 av dem, skrive noe interessant og poste det slik at 5 stykker ser hva jeg har gjort. Meeeen nå har det nesten blitt sommer, og jeg tror at jo varmere det blir, jo mer blogglyst får jeg. Så, for hundrede gang, skal jeg prøve å poste noe regelmessig. 

 


Jeg skal prøve å poste nå fremover, men jeg er syk i tillegg til at de siste prøvene kommer de neste ukene. Uke 22 har jeg bursdag, konfirmasjon og jeg skal på Beyoncè-konsert. Vi får se hvor mye tid jeg har! <3

 

 

what a wonderful day


Denne uken har vi som sagt prosjekt, og vi fikk lov til å bli hjemme for å jobbe med det i dag. Det var utrolig deilig å kunne sove litt lenger enn vanlig, og spise en god frokost. Jeg fikk gjort ferdig presentasjonen min, og må nå øve i tillegg til at jeg skal skrive en koselig spanskoppgave. 

 

Hva har dere gjort i dag? Likte du bildene? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

hola chicas

Hola!

 

Jeg er bittelitt (helt jævlig) stressa akkurat nå, så dette innlegget blir ikke at topp kvalitet! Vi jobber med prosjekt på skolen denne uken, og jeg burde egentlig jobbe med det før resten av kvelden går til konfirmasjonskurs og skitur med laget. Jeg er blå i halve trynet etter håndballkampen i går ( SOM VI VANT!), so no pictures of me today. Men det er dere kanskje glad for uansett, hehe...

 


Lagde smoothie for noen dager siden, med masse blåbær og sånt! Mm, smaker godt. Lagde forresten i dag også, men har ikke fått overført og redigert ennå. Kan vise dere litt senere! Beklager for bilder av mat i hvert eneste innlegg, hihi.

 

Hva gjør du vanligvis på tirsdager? Hva liker du å ha i smoothien din? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

11/03

Ny uke, nye muligheter! 

Åh, for en mandag...

Hei! Hva...

 

Nei, jeg finner ikke en måte å starte innlegget på. Beklager for skriveferdighetene mine, men jeg får bare hoppe i det.

 


Jeg har ryddet i neglelakk"skuffen", og funnet frem vårfargene! Jeg vet, det er syykt mye neglelakk, men her er alt av gaver, pluss mamma sine. :-)


Oooog en syyykt deilig lunch-variant! Bare yoghurt og musli sammen. ♥♥

Nå må jeg begynne med skolearbeid, før jeg skal ned til hallen og spille kamp senere i dag. 

 

Dagens planer? Likte du bildene? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

cafebesøk

I dag var jeg på cafè sammen med Marie, noe som var utrolig koselig! Etter gårsdagen ble det godt å komme seg ut. Uken som kommer blir hektisk, for vi skal ha prosjekt om 2.verdenskrig. Vel, nå skal jeg ikke kjede dere mer med hverdagen min. 

Jeg var så flink (hehe, joda) at jeg tok med kameraet.


Søte Marie ♥♥

Noen som har hatt en koselig helg? Likte du bildene? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

lørdag

Ahh, helg. Det er ikke noe bedre enn et par dager fri etter en hektisk og vanskelig uke med både oppturer og nedturer. Denne lørdagen skal bare brukes til å slappe av, og se på Netflix. Høres ikke det bra ut? Jeg kan hvertfall ikke tenke meg noe bedre!

 


Dette er tatt for noen dager siden, hvor jeg spiste en herlig frokost. ♥♥

Jeg håper alle får en fantastisk dag!

Hva skal du gjøre i dag? Hva synes du om bildene? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

jeg prøver ting jeg ikke kan

... og denne gangen prøver jeg speiling av bilder. Ahaha, jeg har prøvd å få det til så mange ganger nå, men jeg tror jeg endelig har fått det til nå! Nå tok jeg bare noen tilfeldige bilder i arkivet mitt. 
Haha, nydelige resultater.

 

Uansett - nå må jeg stresse videre. Tirsdager er alltid hektiske, hvor jeg må kjappe meg hjem for å spise og gjøre lekser, før jeg skal på konfkurs i to timer, og så på løpetrening. Det er akkurat like stressende som det høres ut som, heh. Men nå skal jeg slutte å bare klage, og forsvinne inn i spanskens herlige (kremt, NOT) rike. Gud, som jeg elsker grammatikk.

 

Hva synes du om bildene? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

hyttekosBildene er tatt for et par uker siden - hva synes du?

 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

stikker til hytta

Jeg blir borte store deler av vinterferien, men jeg skal prøve å skrive noen innlegg som kan publiseres mens æ e bortee.

 

Jau, dagen i går var veldig koselig, og det er jo alltid herlig med fredager. Men egentlig gleder jeg meg til å dra på hytta, gå litt på ski og bare slappe av. Jeg må lade opp til nye uker med prøver, presentasjoner, lekser og innleveringer... guud, høres ikke veldig fristende ut akkurat nå.


Haha, prøvde meg på speiling av bilder... 

 

Hva skal du i ferien?

peace

Hola! Noen som har noen spesielt romantiske planer for dagen? Ikke jeg (ooh, big surprise!). Jeg skal spise is og se på Gossip Guuurl sammen med to venninner. Haha, her blir det 100% avslappning! 

Ahahah, jeg er så blek...

 

Hva er din plan for dagen?

shorter hair

Som jeg sa for litt siden, så har jeg klippet meg! Sorry for at jeg ikke har postet noe på en stund, men det skjer mye for tiden, og jeg finner verken tid eller inspirasjon til å blogge.

 

før:


Her har jeg ikke klippet meg på maaange måneder. Tuppene var så utrolig slitt, og jeg fikk floker bare jeg ristet på hodet. Haha, jeg er for dårlig til å gå til frisøren...

 

Nå:Jeg vet ikke om dere seg det, men jeg har klippet en del. Håret er mye friskere, og det føles sunt!

 

Hva synes du? Lenge siden du har klippet deg?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

siste dag

Hvordan har deres dag vært? Har du begynt på skolen, eller hatt fri (som meg, hehe)? Jeg har brukt dagen sammen med venner, og det er lenge siden! Har jo ikke vært med de siden i fjor (AHAHHAHHAHHA, jeg er så morsom. Okei, kanskje ikke).Jeg kjøpte èn ting, viser dere senere i kveld! Har mange innlegg på lur nå, så resten av uka blir spennende for dere (håper jeg).

Hva gjorde du i dag? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

første juledag

Nå er jeg helt tom for ideèr om hva jeg kan skrive her. Alt jeg ønsker å si bare forsvinner av hodet mitt med en gang. Jeg er ganske syk nå, og jeg orker ganske lite. Dumt å bruke juleferien på å holde feberen nede. 

 

Julaften var ganske koselig, men slitsomt. Kan lage et innlegg om det i morgen eller når jeg orker.


Jeg kommer sterkere tilbake!

 

Hvordan var julaften for deg? 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

"perfect" timing

Gjett hvem som har bestemt seg for å komme på besøk til huset vårt før jul? Frøken Influensa, joda. Alle her hjemme er syke, og det går bare i hosting, nysing og kalde føtter. Joda, det er deilig med jul.

 

Vi har nettop pyntet juletreet, og prøver å få opp julestemningen et par hakk. Det er ikke stort annet å gjøre.Gratulerer med dagen til verdens beste mormor!

 

Hvordan har din dag vært? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

nr.21

Ah, herlig med ferie! Jeg elsker dager hvor du kan sove lenge, og bruke dagen som du vil. Ferier hjelper virkelig på humøret, føler meg allerede 100 ganger bedre. 


hjemmelagde karameller

Andre som har hatt en fantastisk dag? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

happyhappy

FERIEEE! JAAA!

Ahah, har ventet helt siden høstferien på å si det, ahah. Det skal bli såå deilig å sove lenge, og ha hele dagen på å gjøre akkurat det du vil. Jeg gleder meg til i morgen, lørdag, mandag, osv. Hehe, så mye som skal gjøres i ferien, men for det meste så er det hyggelige ting. ÅÅH, det er først nå jeg begynner å få julefølelse.

 

Så når jeg kom hjem fra en skikkelig koselig liten "julesamling" (ahah, er det et ord? Same shit...) sammen med Hanne, Agnes, Marie, Line, Aset og Caroline så var jeg helt utslitt etter et par runder Twist (ahahah, Hanne... lol). Inside joke for dere som ikke forstår.

 Yaay, olaskjorte.

 

Noen andre som er "happyhappyy" for juleferie?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

slappe dager

Vet ikke om det er lov å si dette på blogg.no, men denne mandagen har vært ganske bra! Vi slutter på skolen på torsdasg, og nå har vi et lite prosjekt vi skal fremføre på onsdag. Egentlig så bryr jeg meg ikke om det; jeg er så møkka lei av alle prøver nå. Så, hva er resultatet av det? Jo, jeg sitter foran PC-en med musikk, tumblr, og telefonen. Haha, kan livet bli bedre?

 

En liten ting; jeg har lovet dere mye i det siste. Juleinnlegg, motetips, pepperkaker, osv. Jeg skal prøve å få laget disse innleggene fremover, jeg lover! Skal lage et til innlegg senere, så husk å klikke innom i kveld. Fortell meg gjerne hva du ønsker at jeg skal blogge om, da blir jeg veldig glad og inspirert!

 


gladlaksen

 

Hvordan har deres dag vært?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

100 kilo lettere


GJETT HVEM SOM ER FERDIG MED ALLE PRØVENE FOR 2012? MEEEEEG!

Sorry, men jeg er skikkelig glad. Jeg føler meg maaange kilo lettere, og har den beste følelsen en skoleelev kan ha; at man har gjort det bra på prøver. Jeg har allerede fått igjen noen av de prøvene vi har hatt i det siste, og det har heldigvis gått bra med dem.

 

Men nok snakk om prøver og skole. Denne helgen blir en liten forsmak på julen. På lørdag skal jeg bake pepperkaker, og på søndag skal jeg til noen venner. Helgen er herlig.


Dette er gladsangen min, tenkte jeg skulle dele den med dere. HØRER PÅ DEN AKKURAT NÅ, JAUDA!

Andre som er ferdig med prøver? Og hvilken sang er din gladsang?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

lussekatter

Hei ♥♥

 

I dag har vært en bra dag! Du har bare de gode dagene, hvor alt går som du håpet. Samfunnsfagsprøven gikk ganske bra, og når jeg kommer hjem fra skolen har verdens beste mamma laget lussekatter og kakao. Jeg har lest litt nynorsk siden vi har tentamen i morgen, og om en time er det håndballkamp. Kan denne dagen bli bedre?
Har dere spist lussekatter i dag? Likte du bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

12.12.12

Ahah, sikkert samme overskrift som tusenvis av andre bloggere. Originalt å være uoriginal, kanskje? Uansett, jeg kommer til å være død neste gang jeg kunne skrevet det som overskrift.

 

I dag har vært en god dag, hvor vi blandt annet laget julekaker i Mat&Helsen. Hihi, skikkelig koselig! Prøver å få julefølelsen, men den er der ikke helt ennå. Kan lage et juleinnlegg senere i uken, kanskje det kan booste julen. ♥Dagens antrekk kommer senere, stay tuned!

 

Hvordan har din dag vært? Har du julefølelse?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

brrr

Noen andre som synes det er kaldt eller? Jeg fryser nesten hele tiden, selv om jeg kler meg som om jeg var på Nordpolen. Tykke sokker, tøfler, flisgenser, skjerf, osv. Jaja, alt er en del av å leve i Norge, eller hva?

 

Denne uken er det spanskprøve, samfunnsfagprøve og nynorsktentamen. Det kommer til å gå rett i dass med nynorsken, jeg kan like så godt grave min egen nynorske grav. Herre, så mye å passe på. wuhuu, jeg rydda jeg.

 

Har dere mye prøver denne uken? Hva gjør du for å slutte å fryse?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

...hei?

Testing, testing, 1, 2, 3. Joda, jeg vet fortsatt hvordan man blogger.

 

Det har gått over en uke uten at jeg har postet noe. Jeg beklager virkelig for at jeg ikke har sagt i fra til dere, uff. Mange har vært innom siden min selv om jeg ikke har postet noenting; tusen takk! For å være ærlig har det vært deilig å ikke måtte skynde seg å ta bilder før det ble alt for mørkt. Nå skal jeg prøve å være flinkere å poste jevnt!

 


De siste dagene har jeg brukt på prøver, lekser, trening og soving. Sånn har det gått i ett, men jo mer jeg sover, jo trøttere blir jeg. Det er nesten litt tragisk, ahah. 


naaaaam ♥♥


Familien hadde julebord i kveld, det var utrolig koselig.

 

Flere bilder kommer senere, jeg har masse å vise dere.

Liker dere bildene? Hva vil du at jeg skrive om?

julestemning

Endelig første desember, nå er det bare noen få dager til jul!

 

Jeg elsker første desember. Det er på en måte starten for julestemningen. Man åpner kalendergave, henger kanskje opp adventstjernen, og kan begynne å tenke på jul. Det har gått så fort, det er nesten som om vi nettop startet på skolen igjen etter sommerferien.

 

Jeg har hatt en skikkelig koselig dag, og den skal bli bedre. Om ikke så lenge skal jeg gjøre meg klar til bursdag, kommer til å publisere antrekket snart!det var litt trist å våkne til desember uten snø, men litt senere kom jo snøen!dag 1

 

Hvordan har din dag vært? Har du kalender?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

friday i'm in love

Hola! 

 

Endelig fredag, endelig helg. Endelig kan jeg sove (guud, JA), slappe av, være med venner og stresse ned. Lenge leve helgen!

 

Jeg hadde norsktentamen i dag, og som alltid får vi kjedelige og uinspirerende oppgaver. Det er ikke så himla vanskelig å lage morsomme oppgaver når vi først skal sitte der i 4 timer og skrive. Jeg endte med diktanalyse (wuhu, partyyy). Det sier kanskje litt...

 


haha, nesten dagens antrekk


in tha hoood

 

Hva elsker du med fredager? Skal du noe kult i helgen?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

klagern'

Siste innspurt før norsktentamen, gleder meg mildt sagt til å bli ferdig. FOR DA KAN JEG HOLDE KJEFT OM ALLE PRØVENE MINE. Vent, da blir det flere. Arrhg, jeg snakker jo bare som prøver her. Noen som kan gi meg litt tips til hva jeg kan skrive om, heh?

 heh, bildet ble litt rart.

 

Hva vil dere at jeg skal skrive/blogg om?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

2 av 3

Heyheyhey!

 

Da er altså to av tre tentamner overstått. Jeg gleder meg virkelig til å bli ferdig med dem, og glemme de helt til januar, haha. Selv om det er en del prøver igjen, så skremmer nesten ordet "tentamen" meg mer. Jaja, sånn er livet. Life is a bitch, haha, eller hva?

 

Jeg har fikset litt på designet, for å gjøre det litt mer personlig. Prøver å fikse skriften og størrelse og sånn, skal se om jeg får til det. Har laget ny header, større skrift noen steder, andre farger, osv. Håper dere liker det, si ifra om det er noe dere vil at jeg skal fikse på!

 

dagens tentamnesantrekk, haha


noen lurte på hvordan det gikk med foten min; den ser sånn her ut, men den blir fort bra igjen!


gladlaksen er ferdig med engelsktentamen

 

Hva synes du om designet? Likte du bildene?

Jeg kommmenterer alltid tilbake.

....

Slenger inn et innlegg, godt med pause fra engelsk...

 

Uff, igjen er det alt for lenge siden sist. Jeg beklager, men jeg har stresset rundt de siste dagene, haha. Kan fortelle kort hva jeg har gjort; håndballkamp, lese til mattetentamen, trening, legevakten i 3 timer kl 01:00 på natten, krykker, lese til engelsk. Hahah, joa. 

 

Jeg har glemt å fortelle dere det, men jeg skal besøke media&kommunikasjon på en videregående skole på mandag, og jeg gleder meg skikkelig. Det var førstevalget mitt, wuhuu! Det blir sikkert spennende. 
Uansett; skal prøve å tvinge inn to innlegg i kveld, så det kommer et til senere i kveld. Cubus nede på Verket hadde nemlig 30% avslag på alt, så jeg kjøpte et par småting. Stay tuned!

 

Har dere hatt noen tentamner?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

17112012

En liten stund siden sist, eller hva? Sorry for at jeg ikke har blogget, men som jeg har nevnt alt for mange ganger har jeg hatt mye å tenke på. Heldigvis er det ikke lenge til alt er ferdig, gjett om jeg gleder meg.

 

Uansett, i dag kunne jeg senke skulderne litt. Mattetentamen er i gang på mandag, og jeg må lese masse. Dagen har gått til å gå gjennom gamle prøver, finne gamle mattebøker, osv. Veldig spennende, ikke sant? Ahah, hjernen min er helt surrete nå.

 

jupps.

 

Jeg kommer tilbake sterkere, I promise! Takk til alle som er innom bloggen min selv om jeg ikke er aktiv hver dag. ♥♥

Når har du tentamen? Gruer du deg? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

kaldt ... så kaldt

Åhei! 

 

Beklager for null innlegg i går, men som sagt fordypet jeg meg i notater, bøker og skrivehefter. Yummy, jeg elsker skolearbeid og lekser! Og vips, hvem har tre tentamner neste uke? Det er ikke sååå ille, men de kom veldig plutselig. Haha, satt nesten med leppa nede på knærne når jeg fikk høre at vi hadde tentamen. Forfriskende å starte en ny uke med mattetentamen. Ahaha... nå klager jeg igjen. SORRY! ♥♥

 


jeg var så snill at jeg gikk ut og hadde en lyn-photoshoot. Brr, det var kaldt.


jeg har fått skikkelig hekta på svarthvitt bilde, men det blir så stilig! Ukens spørsmål kommer senere.

 

Vil dere ha svarthvit-bilder? Hva ønsker dere på bloggen?

Jeg kommenterer alltid tilbake. 

it's killing me

Herregud, disse prøvene dreper meg nesten. Dagene mine består bare av å komme hjem kald, spise noe random, pugge til prøver i en time, gjøre noe random, og så pugge videre. Jeg blir helt utslitt, og i dag forsov jeg meg faktisk en time, haha. Gjett hvem som ble klar på fem minutter, og stresset så j*vlig? Joda.

 

Så jeg beklager, beklager, beklager for dårlig blogging, dårlige bilder og dårlig innhold. Jeg skal jobbe med ting på torsdag, for i morgen er det lang dag + pugging + kamp. Takk til alle som gidder å lese alt jeg skriver, haha. Love u! ♥

 

Har dere mye prøver? 

Jeg kommenterer alltid tilbake.

the mouth might lie, but never the eyes

skikkelig søt quote ♥

 

Beklager for litt sen blogging, men har fartet helt til Ørje (til dere som ikke vet det, Ørje ligger ti minutter Svenskegrensa), for å spille en håndballkamp. Og så bar det hjem igjen. Joda, jeg har brukt 3-4 timer på reising i dag, alltid gøy å kaste bort tiden sin på det. Som dere sikkert har hørt hundre ganger før, har jeg høring i morgen, og jeg nesten ikke fått lest. Uff, får bruke resten av kvelden fordypt i engelskboka. Vi snakkes a.

 


litt stivt bilde, but I don't really care

Hva har dere gjort i dag? Og som alltid, hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

 

lørdagsro

Det er så deilig med helg. Helgen kan brukes til hva du vil; sove lenge, late morgener, slappe dager foran TVen, lese lekser (joda...), ta bilder, osv. Det har ihvertfall min dag inneholdt. Det er så herlig å slappe av, jeg sovner nesten. Sorry, igjen skriver jeg masse uinteressant.


meg i dag morres, haha


frokost, wehuuHva har dere gjort i dag? Hva synes du om bildene?

♥ Jeg kommenterer alltid tilbake! ♥

endelig fredag

Guuud, denne dagen har jeg ventet på lenge. Etter mat&helseprøven var det som om 100 kilo ble løftet av skulderne mine. Jeg har allerede hoppet i joggebuksen, og er godt plassert foran tv-en. Lenge leve helgen!

ahh, herlig med helg. 

Hva skal du i helgen? ♥♥

Jeg kommenterer alltid tilbake!

det snør det snør tiddelibom

Hei igjen folkens! ♥

 

Flere som fikk en ny ladning med snø i dag? Snøen kommer, og så smelter den, og så blir det is, og så kommer ny snø. Hehe, lurer på hvor lang tid det tar før snøen legger seg skikkelig.

Dagen i dag har vært ganske innholdsløs, og resten av dem kommer til å fortsette i samme spor. Lekser, lekser og lekser står opp over ørene mine, og det er jo ikke særlig motiverende. Menmen, må det gjøres så må det gjøres. Jeg ser frem til kamp på søndag (selv om vi må kjøre en og en halv time en vei, haha ♥) og på onsdag. Lenge siden laget har vært i action!

 


jeg gikk faktisk ut og tok noen bilder. Wuhu, kommer flere av dem senere.


elsker dette bildet, hihi *selvdigger*


:O

 

Snør det hos deg? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

gitarkamerat ... not

Joda, overskriftene mine blir bare mer og mer kreative. Beklager altså folkens, men når man trenger en overskrift forsvinner absolutt alle ideèr. 

 

Okei, men litt til innholdet av overskriften. Vi har gitar-fremføring i musikken, og jeg skal spille og kanskje synge Wonderwall av Oasis. Jeg digger sangen, men sangstemmen min suger. Hahaha, høres ut som en gammel kråke. Høres nesten ut som om jeg er i stemmeskifte noen ganger. Egentlig best om jeg holder kjeft, da trekker det ikke så mye ned. 

 

Dagen i dagen var helt okei, men når jeg vet jeg går hjem fra skolen for å pugge i tre eller fire eller fem eller gud-vet-hvor-mange timer, da blir man ikke veldig oppmuntret. Jaja, må du så må du.


Det kommer en outfit-post senere i dag, så klikk deg inn om litt!

Hva synes dere om bildene? Hvordan har deres dag vært?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

en bedre mandag

Hallo alle sammen! ♥

 

Vanligvis er ikke mandag akkurat min favorittdag, men akkurat denne mandagen var egentlig ganske bra. Sånn går det når man står opp med riktig for, hihi. Har vært i ganske godt humør hele dagen, får håpe det fortsetter denne uken. her er forresten den nye neglelakken min. Har gått rundt og siklet etter den i lang tid nå, hihi

 

Resten av dagen kommer til å bli brukt på spanskforberedelser og trening. 

Hvordan har deres mandag vært? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

back on track

Hei søte lesere ♥ 

 

Nå er jeg tilbake igjen, full av ny inspirasjon. Det var veldig godt med en bitteliten pause, men nå skal jeg prøve å blogge bedre for dere. WUHU! For å feire litt kommer det to mote-innlegg senere i dag, så følg med. 

 

I går fikk jeg kjøpt meg fjernkontroll til kameraet mitt! Endelig, dette har jeg sett etter en stund. Nå blir det nok bedre bilder også, noe som jeg lovet for litt siden. 


første bilde med kontrollen, hahadet ble også noen klesinnkjøp i går, viser dere senere i dag

 

Hva synes dere? Har dere fjernkontroll til kameraet deres?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

mørke dager

Noe jeg ikke liker med vinter, er at det nesten alltid er mørkt. Man blir så trøtt av det, man blir umotivert, og det blir ikke noen bra bilder. 

 

Jeg ser at det er flere som har lyst på video, men jeg skal si dere; jeg er klein til tusen på videoer. Bare advarer dere, tror dere kommer til å angre etter at dere har sett videoen, hahah. Jeg skal prøve da. <3

 


that awkward pose


elsker skjerfet, veldig mykt og varmt

 

Jeg skal på trening senere i kveld, men nå må jeg jobbe med lekser. Kommer til å gå haloween på vei hjem fra hallen, ahahah. Joda, man må utnytte sjansen når man kan få gratis godteri! Mweh.

 

Liker du vinteren? Skal du gå haloween?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

iskaldt

Gjett hvem som våknet til -8 grader? Joda. Det har vært kaldt i hele dag, og akkurat nå sitter jeg på rommet med en genser, en ulljakke, hals, tøfler og kalde fingre. Brrr!

 

I dag hadde vi en slags UDV-dag (utdanningsvalg). Helt greit, men godt med litt variasjon fra det vanlige. Jeg må jobbe masse med leksene og innleveringene som har frist denne og neste uke, så det blir nok mest jobbing med skole på fritiden denne uken (laaaang setning, gjorde den nettop lenger). 

 beklager for enda et sett med stygge bilder, men jeg orker ikke ta noe bedre. Jeg lover, det kommer bedre snart!

Er det kaldt hos dere?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

snøkaos

Gjett hvem som våknet opp til omtrent 20 snapchats om at det var "SNØØ! <3333:))" ute. De første trodde jeg bare var tull, for det var mye snø. Da jeg dro opp gardinen, fikk jeg selvfølgelig se den "stormen" men masse snø som lavet ned, og et tykt, hvitt teppe over hele området vi har utsikt til. 


joda...


litt mat må man jo alltid ha med i innlegget


gammelt bilde, orker ikke ta noen nå

 

Er det mye snø der du bor? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

28102012

God "morgen" folkens!

 

Nå er jeg veldig glad for at søndager eksisterer. Søndag er dagen for å ta igjen alt som du ikke fikk gjort før i uken, og siden jeg har en haug med ting å gjøre ferdig, passer det perfekt at det er søndag (veldig rar setning, jaja). Jeg skal øve meg på gitar (hahaha), bake boller, lese til prøver og pugge forskjellige fag. Ikke så veldig spennende, men det er greit å føle at man ligger godt ann.

 

I går hadde mamma bursdag, så det ble en ekstra god middag. Pappa hadde jo bursdag på torsdag (hehe, en dags mellomrom), så det ble litt restekake. ♥

 


sesongens første julebrus folks, det var herlig!

må nok klippe meg snart...

Teo ♥♥♥

Har du noen planer for dagen? Hva pleier du å bruke søndagen din til?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

happy saturday

Det gode humøret fra i går er fortsatt med meg. Jeg går rundt og smiler som en komplett idiot, men jeg bryr meg absolutt ikke. Livet er på topp! I dag har jeg vært sammen med gode venninner, og egentlig bare gjort det jeg vil. Har kjøpt et par ting, viser dere i et innlegg som kommer rundt kl. 18 i dag. Følg med, tror dere kommer til å like dem. ♥

 

Som sagt har jeg gått rundt om smilt i hele dag. Tok masse glad-bilder, her er noen av dem;


jauda. ♥

 

Hvordan har deres lørdag vært? Er du også i godt humør?

Jeg kommenterer alltid tilbake. 

et stort glis

Heisann folkens!

I dag er jeg skikkelig glad! Åhh, går bare rundt og smiler. Humøret er på topp, og jeg er 100 kilo lettere. Fått igjen en norskstil og en engelskstil, og det gikk strålende på begge. ♥♥

 

Må bare beklage for null innlegg i går, men pappa hadde bursdag og Henriette, Ida, Pernille og jeg lagde film og kake til Martine siden hun har bursdag i dag. GRATULERER! 

 


haha, gikk rundt sånn her i hele dag, wuhuu.


raud (ahaha, nynorsktentamen kommer til å gå veldig bra)


verdens beste pappa hadde bursdag, og verdens beste mamma laget kake. (okei, hva skjer med språket mitt? hahah, skriver rart nå).

 

Dagen i dag har gått veldig bra. Nå gleder jeg meg til en rolig fredagskveld hvor jeg er alene hjemme, spiser taco, ligger under dyna oppe i stua og bare gjør det jeg vil. 

Hvordan har din dag vært? Hva med humøret? ♥

Jeg kommenterer alltid tilbake.

days like this

Hellå! 

Dropper inn et lite innlegg nå, jobber egentlig med lekser. I dag har vært en innholdsrik dag, og vi har fått info om forskjellige linjer i videregående. Jeg har skikkelig lyst til å prøve meg på Media&Kommunikasjon, så vi får se hva det blir. En dag i uke 49 skal vi besøke en av disse skolene, og jeg gleder meg ganske mye.


ææh, skikkelig høst.


meg tidlig om morgenen - gjeeesp

 

Hvilken linje på videregående går du på/hvilken har du lyst til å finne ut mer om?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

hej hej 

Etter presentasjon i samfunnsfag og naturfagsprøve, er jeg skikkelig tom i hodet. Tror kanskje at det er best om jeg ikke skriver så mye, for det kommer ikke til å gi mye mening. 

 

Blir du også tom i hodet etter prøver? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

late

Beklager for sent innlegg, men dagen i dag har gått i ett! Akkurat nå sitter jeg i daffeklær med håret til alle kanter og et tryne som ville skremt de fleste. Jeg er halvveis forberet til naturfagsprøven i morgen, og ber egentlig bare om at ting faller på min side. 

 klar for å øve, eheh; fuck.

Hvordan har deres dag vært? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

stars&stripes

God morgen alle sammen!

 Hvem elsker vel ikke en skikkelig daff søndagsmorgen? Senere i dag skal jeg spille kamp, men akkurat nå tar jeg alt med ro. Lader opp til en ny uke med en del prøver. Burde jobbe med prøven vi har på tirsdag. På en søndag går nesten alt i slow motion.

 

 

 

Liker dere søndager? Hva synes dere om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

details

Det ble en veldig koselig kveld med mye latter, litt stiv i smilemusklene nå. En god start på helgen!

 

Her er noen detaljer fra kvelden (var fotoforbud, så ingen bilder derfra)
litt sånn fancy redigering der gitt.

 

Hvordan har din fredagskveld vært?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

fredaag

wuhu, partyfredag! Neida.

 

Denne fredagen blir nesten som alle andre; jeg bruker to timer hjem, skifter med en gang til daffeklær, og synker ned i dyna med musikk på full guffe. Det som er annerledes i dag er at familien skal og se på "nattens umusikale dronning" med Hege Schøyen (måtte google den gitt). Det blir sikkert morsomt det.åh, elsker den fargen altså!

 

 

Hvordan ser din fredag ut?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

18.oktober


heyhey!

 

Akkurat nå har jeg nettop satt meg ned, etter å ha stresset rundt med lekser i et par timer. Jeg har også fått bakt kake til klassen, ettersom vi har "kakefredag" som går på rundgang. Jeg gleder meg ufattelig til helgen, selv om jeg vet at en del av den kommer til å gå til prøveforberedelser. Hver dag dukker det opp en ny innlevering, en ny fremføring eller en ny prøve. Noen ganger er det vanskelig å holde følge!

 

 Fått hekta på denne sangen, elsker den! ♥

 

Hva har dere gjort i dag?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

høstdager

Vanlig dag i Norge om høsten;

 

skole - skole - skole - hjem i regnvær - lekser - lekser - lekser... er nok mange som kjenner seg igjen i det. Noe kan man da gjøre når dagen er dritt; være sammen med venner. Og hvis man er skikkelig flink multitasker, så kan man jo både være med venner og gjøre lekser. Hahah, leksene blir ikke alltid så bra gjort da, menmen.

 

ahaha, Hanne goes crazy!

 

Hva har dere gjort i dag? Sorry for kjedelig og sent innlegg...

Jeg kommenterer alltid tilbake.

finally friday

Åh, noen som er glad for at det endelig er helg? Æhh, jeg gleder meg skikkelig til å kunne sove litt lenger. Jeg kan dessverre ikke sove så lenge jeg vil, for jeg skal spille kamp både på lørdag og søndag. Jeg gleder meg skikkelig til jentekveld med jentene fra klassen, kjøpesenteret med Hanne og cafe med Agnes Linnea. Dette skal bli en skikkelig bra helg!

 

Akkurat nå har jeg på bra musikk, og bare slapper av fullstendig. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg glemmer alt jeg må gjøre på fredagskvelden, heheh.


jeg sitter her akkurat nå, heh


hettejakke fra cubus


det var veldig koselig i bursdag, men kameraet mitt fucket seg etter ca 1 time, så det ble nesten ingen bilder. 

 

Hva skal dere i helgen?

Jeg kommenterer alltid tilbake

en liten oppdatering

Sent innlegg - sorry! 

 

Etter mitt første innlegg i dag måtte jeg kjappe meg til trening, og jeg har en del å gjøre ferdig nå. Dette innlegget blir dessverre ikke så interessant - i'm sorry. JEG LOVER AV JEG SKAL LAGE NOE SPENNENDE I MORGEN! Outfit eller noe. ♥


ser ut som om jeg skjeler :O

 

Jeg kommenterer alltid tilbake

kjærlighet på pinne

Heyo

 

Akkurat nå sitter jeg med Hanne ved siden av meg, og hun leser opp alt jeg skriver. Vi har vært og kjøpt litt småting (egentlig bare jeg, dro med meg Hanne siden jeg ikke ville gå alene, hah). Det er jo alltid gøy å shoppe gradskiver.

 


modell liksom - med kjærlighet på pinne


gammelt bilde, ser ut som et esel nå ♥♥

 

Hva synes dere om innlegget? ♥

Jeg kommenterer alltid tilbake

brownies og bokeh

Nå har jeg akkurat jobbet meg i hjel med lekser - lærerne liker virkelig å kjøre oss etter ferien. Jeg har fremført et dikt i dag (laaangt) og fått igjen en matteprøve, og som den nerden jeg er, gikk det ekstremt bra på begge deler. Men halo - hvem elsker vel ikke gode karakterer?

 

Okei, overskriften er ikke veldig hemmlighetsfull. I går kveld fikk jeg plutselig lyst til å bake litt, og fant en veldig god oppskrift på brownies! Kaken ble kjempegod, veldig stor, og perfekt stekt. Nam!♥ - ♥

Jeg, som mange andre, leser bloggen til Betina Farinetti, og i går la hun ut et innlegg hvor hun forklarte hvordan du kan ta "bokeh-bilder". Du har sikkert sett det før - bilder hvor lys er prikker. Jeg bestemte meg for å prøve det ut, og resultatet ble veldig bra!


sykt fornøyd, dette skal jeg prøve oftere!

 

Hva synes dere om bildene? Nå må jeg kjappe meg til treningen, hade!

jeg kommenterer alltid tilbake

fredagsmat

Åh, gud, jeg elsker mat. Hah, ikke noe nytt egentlig. 

Ofte, når jeg kommer hjem fra skolen, pleier jeg å være veldig sliten, og da er det godt å kunne lage seg litt ordentlig, energigivende mat (hahah, helseguru). 

 

jeg har fått hekta på smoothie i det siste, heh.

 

Hva pleier dere å spise etter skolen? 

Husk spørsmålsrunden på søndag, alle spørsmål skal hit

dette innlegget publiseres mens jeg er i utlandet

jeg kommenterer alltid tilbake

fjærprydJeg ble skikkelig forelsket i disse øredobbene fra cubus. De er så sinnsykt søte! ♥ 

Uansett - jeg vil bare takke alle som kommenterer og leser bloggen min, dere betyr veldig mye for meg. Flere lesere gir mer inspirasjon og lyst til å blogge, så dere hjelper meg veldig. Tusen takk!

smile for no reason


smile for no reason - it wil always cheer you up

 

Akkurat nå venter jeg på at dekslene mine skal komme - ja, jeg bestilte fra nettsiden jeg snakket om for litt siden (se innlegg her). De skal komme snart, så jeg gleder meg til å vise dem til dere. Hehe, vi snakkes! Er det noe spesielt du gleder deg til?

 

Husk spørsmålsrunden på søndag, alle spørsmål skal hit 

dette innlegget publiseres mens jeg er borte

jeg kommenterer alltid tilbake (obs; gjøres når jeg kommer hjem)

messy hair


 Jeg får utrolig lett floker, noe som er veldig irriterende. Bare jeg går til skolen får jeg floker i håret. Det høres veldig komisk ut, men det er sant. Hahah, jaja.

Noen andre som har det sånn?

 

Husk spørsmålsrunden på søndag, alle spørsmål skal hit

dette innlegget blir publisert mens jeg er bortreist. Jeg kommenterer alltid tilbake, kommer til å gjøre det når jeg kommer hjem igjen

Eau de Paradis

Jeg er generelt dårlig til å bruke parfyme, men hvis jeg først skal piffe meg opp, bruker jeg BIOTHERM som "Eau de Paradis". Den er veldig frisk og lett, samtidig som den er søt. Jeg er ikke fan av tunge parfymer, så denne er egentlig midt i blinken. Den er også rosa, heheh. 

Jeg aner ikke hvor og når jeg fikk den, men jeg fikk den av fadderen min til en eller annen bursdag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruker du parfyme, hvis ja; hvilken?

 Husk spørsmålsrunden på søndag, alle spørsmål skal hit

dette innlegget blir publisert mens jeg er bortreist. Jeg kommenterer alltid tilbake, kommer til å gjøre det når jeg kommer hjem igjen

don't be afraid to dream


// hva synes dere? //

 

Husk spørsmålrunde på søndag, alle spørsmål skal hit

dette innlegget blir publisert mens jeg er bortreist. Jeg kommenterer alltid tilbake, kommer til å gjøre det når jeg kommer hjem igjen

god morgen!

Hei folkens, god morgen! ♥

 

Jeg skal snart ut og løpe en tur, før jeg skal treffen en god venninne. Vi skal bake litt scones, og lage en skikkelig lunch, så det blir sikkert noen bilder derfra. Jeg vil bare slenge inn et innlegg før jeg legger ut på tur, det er jo koselig å ha noe å lese hvis man har god tid. Hahah, nå skriver jeg bare masse rart. GUD, jeg er litt random om morgenen. Eller, egentlig hele tiden. Hold kjeft Nora....

 


bilde fra i går, jeg ser ut som et esel nå...

 

Hva skal dere i dag?

Jeg kommenterer alltid tilbake

kakao med Pernille

I dag ble det en rolig dag sammen med Pernille. Vi kjøpte oss kakao og smooooothie, og bare gikk litt rundt. Siden vi begge var i spisehumør, dro vi hjem til meg med et lass med boller (etter at Pernille hadde spist en cookie, to sandwich og en tyggispakke). 

bolleeeeee <3

dagens antrekk

iphone, wuhu.

søte Pernille ♥

 

Hva gjorde du i dag? Planer for resten av helgen? ♥

jeg kommenterer alltid tilbake

autumn here I come

JAAAAAAAAAAAAAAA, høstferie! Herregud, dette har jeg gledet meg til lenge. Åhhh, yeaah!

 

Akkurat nå ligger jeg i sofaen med koseklær, musikken på full guffe, smågodt og slapper av ganger 1000. Jeg er dødssliten etter dagens orientering. Vi ble klissvåte og gjørmete, og det gikk ikke helt topp. Jaja, sånn gikk det da. 

 


usunn er mitt mellomnavn


♥♥♥

 

Har dere gledet dere? Skal dere noe spesielt i høstferien?

jeg blir borte fra tirsdag og kommer hjem lørdag, så det blir

mest sannsynlig ikke noe blogging da <3

orientering next

I morgen skal vi ha orienteringsløp med vurdering, og jeg er ganske spendt før løpet. Akkurat nå sitter jeg faktisk og pugger kart, hahah.

 

Jeg tok litt flere bilder i dag fordi jeg hadde god tid... jau;


jeg elsker å hente inspirasjon fra gamle blader - morsomt å se gamle trender, osv.


tips; hvis du føler deg sliten, så spis en skive med banan - da bygger du opp mer energi! hah, *helseguru*


redigering er gøy, wiiii

 

Hva synes dere om orientering? Gøy eller ikke? Jeg kommenterer alltid tilbake!

muffins-power

Etter skolen i dag dro Hanne hjem til meg, og det ble til at vi lagde sjokolademuffins! ♥

 


sjokolade på toppen, namnam


delicious ♥♥

 

Hva har dere gjort i dag? 

rawr

Ja, litt random overskrift - men jeg er litt random, så det gjør vel ikke så mye.

 

Akkurat nå sitter jeg her og er helt død. Jeg er litt i "etter-prøve" humør i tillegg til å være forkjøla igjen. Helgen kommer som en redning, wuhu! Jeg gleder meg skikkelig til å sove. Leeeenge.

 


namnamm


fridayyyyy <3

 

Nå skal jeg sette på musikk, og gjøre absolutt INGEN TING!

 

Hva synes dere er det beste med fredag?

deksler til iphone - wants

Jeg fant denne nettsiden hvor det finnes helt SYKT billige deksler til iPhone, har så lyst til å bestille disse to.

Siden heter http://www.miniinthebox.com/no/ - noen som vet om den er trygg? 

// deksel nr 1 her // deksel nr 2 her //

Hva synes dere?

onsdag allerede...

Her kjører vi på med kreativ overskrift - jeg har dessverre ikke noe inspirasjon disse dagene. 

 

Vi har hatt maaange prøver nå, og det er fortsatt en del igjen før det blir høstferie. Så det eneste jeg gjør er å komme hjem, spise, gjøre lekser og dra på trening. Beklager for at kvaliteten har vært ganske sugen i det siste, men slik er det bare. 

Uken har gått veldig fort - er det onsdag allerede? Ikke veldig lenge til helg, wuhu!

 


et litt eldre bilde, er ikke så fresh nå. Ehe.

 

Hvordan har deres uke vært hittil? Tusen takk til ALLE som kommenterer, prøver alltid å kommentere tilbake ♥

wants fra bikbok


// alt fra bikbok //

 

Hva synes dere? Lyst på flere slike innlegg?

you obviously like oreosHva synes dere om effektene? Jeg fant plutselig ut at de er DØDSFINE

 

Uansett, nå sitter jeg her og prøver å bli ferdig med en engelsk presentasjon. Utrolig vanskelig å "komme i gang", og få gjort noe skikkelig. Jaja... får bare jobbe litt mer da. 

Første seriekamp

God morgen folkens! ♥

 

Akkurat nå gjør jeg meg klar til første seriekampen for denne håndballsesongen. Jeg gleder meg helt SYKT, men jeg er også ganske spendt. Det blir morsomt å komme på banen og vise hva man kan. 

 

(slenger på litt randome bilder siden jeg ikke har noen fra i dag)


enda et bilde fra igår ♥


JA, jeg vet jeg har med Iphonen på ganske mange bilder, men jeg elsker designet, og den piffer opp bildet. 

 

Spiller du håndball? Har laget ditt spilt første seriekamp alt?

Tina & Betina the movie

Idag så jeg Tina & Betina the movie sammen med noen venninner fra rinnet. Filmen var helt midt på treet - morsom, men en  sånn film du ser en gang, ler av hvor dårlig den er, og lever livet videre. Men morsom, det var den altså! <3


har fått hekta på å rette håret

 

Har dere hatt en bra lørdag?

t.g.i.f

My body is ready folkens. Jeg er helt kjørt etter denne uken med skole, så det blir godt med helg nå.


smågodt, yaaaay!


klar for en skikkelig slapp fredagskveld. 


Norge ♥

 

Skal dere noe kult i helgen? Det skal jeg! ♥

guffent høstvær

Brrrr, så kaldt! Når man våkner om morningen og fryser, vet man at høsten virkelig er i gang.

 


kakao, skjerf og lekser - jauuda

 

Kaldt hos dere? Sorry for at jeg ikke blogget i går ♥

slapp søndag

Jeg tror søndager er til for å bare slappe av og egentlig ikke gjøre noe som helts - nå er jo alle butikker stengte og været er ganske trist, så hva gjør man da? Jo, man rydder. 

 

Okei, så jeg hadde ikke noe annet å gjøre. Nå har det blitt kaldere, så det er like greit å ta farvel med sommeren (snufs), og pakke vekk shorts, t-shirts og alle sommerklær. Det endte med at jeg gikk gjennom hele klesskapet mitt, ryddet vekk ting og kastet. Jauda, en skikkelig høst-rengjøring.

 


Jeg har helt sinnsykt mange stripete gensere, haha


fortsatt litt rotete her. Det kalles organisert rot, halooo. :P


sminkebordet mitt ble litt piffet opp, hihi. Søtt


på vei hjem fra Ida igår kjøpte jeg litt snop. Dette bilde er fra igår kveld, det ble borte for lengst, hehe.

Har dere hatt en bra søndag? Noen som har konfirmert seg?

lørdagskos

Hallo! Noen som har hatt en fin lørdag? Det har jeg!

 

Henriette, Pernille, Martine og jeg dro opp til Ida for å lage brownies og for å ha en koselig lørdag. Det ble masse latter og morro, og deilige kaker, haha. Bra at alle er kakemomser, hihi. Selvfølgelig tok jeg med kameraet, her er noen av de veeeldig mange bildene jeg tok.

 


Pernille og Ida, klare for å bake!


Pene Martine!


superkokker, hehe


mens vi ventet på maten, tok vi litt bilder


fantaaaa ♥


NAM! ♥


wuhuu, party

 

Nå gleder jeg meg til en rolig kveld sammen med familien og litt tacos ♥

Hva har dere gjort denne lørdagen? Har dere noen faste "lørdags-rutiner"?

 


endelig helg!

Akkurat nå gleder jeg meg skikkelig til en god helg sammen med venner. Jeg skal sove lenge og bare slappe av. Det er nok nødvendig for å lade opp til en ny uke med lekser og prøver, så det er bare å nyte helgen mens man kan!

 


brus og chips ♥ 


okei, litt kleint bilde, men man er bare fjortis ÈN gang i livet. Hahah.

syk

Det har ikke vært høst en uke en gang, og sikkert over halve klassen er forkjølet. Timene er som rene snufse og hostekor, litt komisk til tider. I dag prøvde jeg meg på skolen, men ble veldig sliten og dårlig, så jeg fikk lov til å dra hjem. Ligger og drikker kakao og ser på film, hihi. Det er aldri gøy å være syk, men det er godt å ha en grunn for å ligge og slappe av.

 


kosesjerf, hehe

 

Noen andre som er syke? God bedring til dere!

knitted scarf

Nå er jo høsten her, og det er på tide å dra frem skjerf og hansker, og kanskje noen litt varmere jakker. Jeg skal lage et innlegg med mine høst-favoritter litt senere, men jeg vil bare vise dere skjefet mitt. Det er utrolig stort og deilig, og klør ikke i det hele tatt. Varmer kjempegodt, utrolig godt å ha nå som det blir kaldere. Skjerfet er hjemmelaget, tusen takk mamma ♥ Hihi.

 

Nå må jeg gjøre meg klar til trening. Har dere noe dere MÅ ha nå som det er høst? 

Bare kommenter, jeg biter ikke ♥

smiile!

Idag er jeg skikkelig glad, uten å kunne forklare hvorfor. Har vel stått opp på riktig bein idag, hehe. Litt rart når onsdag er en av de dagene vi slutter halv fire.

 

Uansett - idag hadde vi mat og helse for andre gang, og vi lagde en himmelsk rullekake med marengsbunn, vaniljekremfyll og blåbær. Guuud, så godt! Veldig mektig da, på grunn av fyllet. Jeg fikk dessverre ikke noen gode bilder, men det var veeeldig godt. Hehe. ♥

*poster noen bilder uten mening fordi jeg ikke har noe annet å vise eller snakke om*

 


peace and love 


alltid deilig med hettegenser


brunette ♥

 

Noen som har gjort noe interessant idag? Andre niendeklasser som har laget god mat denne uka?

 

Ikke vær redd for å kommentere ♥

easy tuesday

Endelig tirsdag, kanskje min favorittskoledag. Selv om fagene ikke er like artige, slutter vi litt tidligere enn på mandager og onsdagen. Så etter skolen dro jeg hjem til Hanne for å gjøre det jeg elsker mest: lekser. Åjada, driiiitgøy. Vi har utrolig mye prøver, alle lærerne har visst klart å plassere alle prøvene i en og samme uke. Det er så mye lekser og pugging at jeg ikke aner hvor jeg skal starte. Til slutt har jeg ikke gjort noe, haha. Joda.

 


smiiiile ♥


rettet håret idag fordi .... jeg hadde god tid, heh. 


español 


slitne før vi har begynt, haha 


gjett hvem som kjøpte is ♥

 

Tok masse bilder idag, jeg blir så lett distrahert. Ikke rart jeg ikke får gjort noe lekser, haha.

 

Litt info;

til Maria: jeg kan sikkert ha en romvideo en gang, men ikke nå dessverre. Er ikke helt ferdig med rommet mitt, det er noen små detaljer som gjenstår. Men tusen takk for god idè, jeg skal huske på det!

Spørsmålsrunde; jeg ønsker å holde en spørsmålsrunde snart, så hvis der er noe dere lurer på bare spør! ♥ Jeg blir kjempeglad for kommentarer. 

RIP Sigrid!

Mandagshat

Jeg skjønner hvorfor folk hater mandager; fordi mandag er ... mandag, hvis du skjønner. Så mye styr og mas om uka, jeg tror jeg blir gal. Ukeplanen er rene boka, tykk og full av oppgaver som man aldri kommer til å bli ferdig med. Åhh, jeg er allerede sliten. Jeg har kanskje dårlig "lekse-kondis", hvis man kan kalle det for det.

Etter en lang skoledag som varte til halv fire, kom jeg meg hjem og begynte å gjøre det jeg liker aller best: lekser. Nei, nå kødda jeg. Jeg blir i skikkelig dårlig humør når jeg før høre det ordet, jeg skal prøve å ikke nevne det igjen.

 


matte er gøy - not. 


andre enn meg som må ha mat mens de gjør lekser? Haha, dette er ikke et sunt eksempel, mweh. 

"hey love!"

Jeg har endelig gjort meg ferdig med matte og litt av engelsken, nå tar jeg meg en velfortjent pause før jeg må bort til hallen for å trene. "Ungdommer nå til dags er så late", ja, virkelig.

 

Hvordan har deres mandag vært hittil?

sliten

Hei!

 

Denne helgen blir det ikke noe kvalitetsblogging, ehe. Jeg er ganske sliten etter å ha spilt cup i går, og i dag skal vi spille sluttspill. Jeg spiller med jenter som er et år eldre, siden de er få på laget. For jenter begynner man å spille med klister fra man er femten år, noe 97-laget er. Hånden min er ikke så vandt til dette, og jeg har fått svææære blemmer på fingertuppene mine.


Så deilig med teipede fingertupper, fulle av klister


Fotoshoot med hånden min, haha


Vi hadde nesten to timer mellom hver kamp, så vi måtte ha med oss skiftetøy og slikt. Hehe, bagen min var helt stappa.

 

Skikkelig delikate bilder idag, ikke sant? 

inspirasjon
// bildene er funnet på weheartit.com, ingen av dem er fotografert av meg //

 

Alltid litt koselig med inspirasjonsbilder - kanskje du ble litt inspirert nå? Hehe. :)

OBS; i helgen skal jeg spille håndballcup (ja, enda en) og det blir derfor mest sannsynlig ikke noe blogging. Beklager for det. ♥

umotivert

Beklager for lite blogging, men det er mye stress rundt skole, trening osv. Jeg er bare skikkelig umotivert akkurat nå, bare tanken på spanskleksen jeg må gjøre, eller ryddingen av rommet mitt får meg til å krølle meg mer opp i senga. Det eneste jeg har lyst til er å legge meg og sove resten av skolen. Det er bare mas og blæh. Ja, dere som går på skolen skjønner sikkert hva jeg mener. 

 

Ja, så nå sitter jeg her, alene på rommet mitt og hører på drittværet utenfor. August, og det er allerede ganske kaldt ute i luften. Utsikten hjelper ikke akkurat på motivasjonen. truuutmunn, fjortistryne. Hehe. :)

 

Noen andre som allerede er slitne etter skolen?

bursdag og håndballcup

Endelig helg - eller, vent litt. Hvis vår første håndballkamp er kl 0800, og vi skal møte opp 0700, når må jeg stå opp da? Nettop - kl. 0600. Takk, det var den lørdagen. 

Denne helgen spiller håndballaget vårt cup, og selvfølgelig får vi de tildligste kampene. Juhuu, første helgen er snart borte uten at jeg har fått sove så mye jeg har ønsket. :( Men jeg har hatt en super dag med laget, vi spilte tre kamper hvor en ble uavgjort, en ble tapt og en ble VUNNET ♥ Alle spilte supert, det var virkelig godt å spille på laget. Jeg fikk dessverre ikke lov å ta med meg kamera inn i kampen, så ingen bilder på dere. Pluss at jeg ser helt fu**a ut når jeg spiller - helt rød i trynet, haha.

Imorgen er det A-sluttspill (wuhuu!), og kvartfinaler, osv. osv., så det blir mest sannsynlig ikkje nokon blogging. 

 

Uansett - i går var jeg i en bursdagsfest! En av mine beste venninner, Hanne, har endelig blitt fjortizz, og det må jo feires. Jeg fikk æren av å ta litt bilder, det gjorde også Thea (theaholte.blogg.no), hun har lagt ut andre bilder fra bursdagen. 


*konsentrasjooon*

den andre fotografen (link til hennes blogg lenger oppe)


gaver er alltid gøy


nam, dessert (dårlig kvalitet, i know)


en av mine beste venninner, Agnes, og meg ♥


Hanne leser opp kort

 

Det blir ingen bilder fra idag, akkurat nå slapper jeg av MAKSIMALT. Jeg er så sliten nå, sovner sikkert når som helst.

 

Har dere noen spørsmål så er det bare å komme med dem. Kanskje det blir en spørsmålsrunde snart! 


kongefrokost

Gjett hvem som fikk fri idag? VI! 

Siden lærerne skulle ha elevsamtaler med alle på trinnet, fikk vi elevene "fri". Eller, ikke helt; vi må møte opp på et tidspunkt og ha en samtale med læreren. Vi har også en liten lekse, men den er ikke noe stress. 

For å feire den bittelille ferien, lagde Hanne og jeg en skikkelig kongefrokost. Vi måtte rette opp gårsdagens lille sjokoladefest, så her ble det frukt all the way (yay).

 


nam nam ♥


Hanne spiste nesten hele jordbærskålen, hihivi så på filmen "the dilemma"


midt i filmen begynte det å tordne helt sinnsykt - ser dere regnbuen eller? :)hunden min Teo joinet oss - si hei!

 

Andre som hadde fri idag? Og har dere tilpasset dere skolen?

chillings

To dager på skolen, og jeg er allerede utkjørt. Hehe, er ikke så veldig klar for prøver og lekser nå, vil bare tilbake til ferien og slappe dager.

 

Dagen startet med en tur til rønkenavdelingen på sykehuset. Knærne har ikke vært tipp topp dette året, det blir greit å få vite hva som skjer med dem. 

Etter skoletid dro Hanne og Marie hjem til meg, og vi kjøpte inn alt man trenger for en vellykket "sjokolade-date", hehe. Norske jordbær + to sjokoladeplater = hypre jenter. Herregud, har ikke ledd så mye på veeeeldig lenge. Hahaha, kommer fortsatt noen latterkuler, Marie fniser jo helt sykt.

 


shcmaker goooooodt, herregud


supersøte jordbær ♥


jeg vet at jeg har vist mange bilder av smeltet sjokolade og frukt, men kom igjen - hvem kan vel gå lei av det? :)Marie


Hanne


Jentene ♥

 

hva gjør dere etter skolen? untatt lekser and all that shit ♥

Åneiii

Ånei ånei ånei ...

 

I dag var første skoledag for mange, inkludert meg. Niende, wuhu! Endelig ikke minst lenger, men heller ikke størst. Dritten i midten, hehe. Vi fikk alle beskjeder og blablabla, og så fikk vi endelig se ukeplanen. Å GUUUD. Vi slutter søren meg halv FIRE to ganger i uka. Aaaargh. Vi er den eneste klassen som slutter så sent to ganger. Resten av dagene slutter vi kvart over to. Uffameg, dette blir slitsomt. 

 

Resten av dagen gikk til å hente og låne bøker, se gjennom masse papirer, og så spilte vi kanonball. Med en gang jeg kom hjem fant jeg frem joggebuksene mine. Jeg tror aldri det har vært så deilig å få dem på meg, haha.

 

Jeg har dessverre ingen bilder fra idag, jeg kan legge til litt flere bilder fra i går. 


hahahah, nam


hanne & meg ♥


vi fant bringebær i hagen 

 

så ... hvordan var deres første skoledag? :)

 

Summerfeeling

Sukk, nå er snart den siste dagen i ferien ferdig... men gjett om det ble en fantastisk dag!

 

Jeg dro opp til Hanne en tur, hvor vi bestemte oss for å smelte litt sjokolade og dyppe frukt oppi (når jeg lagde det igår ble sjokoladen heeelt ødelagt fordi det kom vann oppi, upsi) - dessverre hadde vi noen av delene. Så vi fløy ned til bensinstasjonen, som selvfølgelig var tom for frukt. Heldigvis hadde de sjokolade (åhh, bombe Nora). Flaksen var på vår side da, jeg hadde en banan hjemme. Yaay!

 


si hei til bananen


smacker godtvi satte oss ute i skyggen, med den utsikten ♥Marie stakk også innom :)


yay, big smile ♥

Hanne, Marie & meg ♥

 

åhh, en virkelig fin avsluttning på ferien. 

Har dere gjort noe spesielt i dag? Din yndlingsdag i ferien?

Takk til alle som leser!

 

(ps; tror det kommer en ny header innen de neste dagene, hihi)

Jordbærdessert

Leste et par blogger idag, og bestemte meg for å lage en litt sunnere lørdags-dessert. Det er både sunt, og godt! Hehe, smacker gådt. 

Jordbær + banan + smeltet sjokolade = ♥
hahah, sjokoladen ble helt ødelagt, det kom vann i den når jeg smeltet den over komfyren. Upsi. Den smakte godt da.

 

spiser dere dessert i helgen, i så fall; hva?

Musikk

Hola people!

 

Akkurat nå sitter jeg og jobber med en ny header til bloggsiden min. Jeg synes den jeg har en veldig kjedelig og mørk, ikke noe særlig "feel-good", innbydende. Såå, det tar nok en liten stund før jeg får gjort den ferdig. Må ta litt bilder osv. Og hva er vel bedre enn å spise chillinøtter, høre på høy musikk og bare chille? Vel, det vet ikke jeg.

 

Det finnes utrolig mange forskjellige musikksmaker, og jeg respekterer alle av dem. Jeg har nok en slags "pop-rnb-soul-noe-rart-stil" når det gjelder musikk. Ehe. Jeg synes artister som Beyoncè, Nicki Minaj (noen av sangene hennes er ikke så bra), Jarle Bernhoft (jeg var på konsert i Oslo Spektrum, utrolig gøy!), Jessie J, Lady Gaga, Rihanna, Taylor Swift osv. er flinke. Men jeg er også veldig glad i forskjellige sanger av andre artister, jeg om jeg ikke er opptatt av hvem som synger. 

Her er min liste av favorittsanger nå for tiden;

- Payphone av Maroon 5

- Talk is cheap av Eric Hutchinson

- Beauty and a beat av Justin Bieber (er ikke en "beliber", men denne var fengende!)

- Whistle av Flo Rida

- Fåkke Fly Bort av Madcon

 

Det var alt for denne ganger, sorry for at det ikke ble noen bilder. ♥

Rustet for høsten

Etter en "lang" sommerferie er det godt å se alle vennene sine igjen. I dag dro jeg sammen med en venninne til Sandvika for litt real shopping og jenteprat. Utrolig koselig å kunne snakke med venninner etter en sommer. I tillegg til mye latter og morro, ble det også litt tid for shopping. 

 en kjempesøt singlet fra lacejeg elsker detaljene på ryggen - superkreativt! til høsten blir det utrolig kult med skjorter, så jeg har rustet meg til en ny motesesong. Skjorte fra h&msitter som et skudd!

shorts fra h&m

 

Pssst! Høsten er faktisk min favoritt mote-årstid, hvis man kan si det sånn. Hva er din favoritt av årstidene?

Herregud! :O

Hva skjer med verden idag?! 

 

Jeg går gjennom noen blogger som ligger på toppen av forkjellige kommuner, og hva er det jeg ser? 11-12 åringer som blogger om mote og sminke. Unge jenter som bruker tusenvis av kroner på klær og sminke? Hva er det som skjer her?!

 

Jeg er selv ganske "gammeldags" på den fronten - jeg kjøpte f.eks. nettop min første foundation (bareMinerals, yayyy!), men disse jentene har sminket seg hver dag med full pakke i flere år? Unnskyld hvis det går innpå noen, men dette synes jeg er litt sykt. Før så var det ikke press på jenter under 15-16 år på sminkebruk og klesstil, men nå går det nesten helt ned til 6-7 års alderen. Jeg leste et sted at jenter i tredje og fjerde klasse gråter fordi de ikke har "bra/kule nok klær". Når jeg var på den alderen, gråt jeg om jeg ikke hadde noen å leke med. 

 

Jeg mener ikke å anklage noen for å kanskje ha på seg en fin genser noen ganger, eller for å ta på litt øyenskygge en dag på skolen (jeg prøvde flere ganger, ingen stor suksess, haha), men når de har på seg sokker ti 500 kr, er det noe som er gærent. Sorry ass, men for meg blir det alt for drøyt.

 

Igjen, beklager om jeg har såret noen, men dette har gått litt langt for meg. Alle får velge hva de vil ha på seg, men jeg tror ærlig talt ikke det er noe sunt for barn med et sånt press. Heller ikke for jenter på min alder.

 

Nå ble det en del tekst, men noen ganger trenger man et utløp at frustrasjon. Ehe, jeg skal holde det kortere neste gang. ;)

 

Hva synes dere om dette?

Wuhu, Norge vant!

Enda en dag med regn og dårlig vær, men da passer det jo perfekt med en spennende håndballkamp! Jeg var nok ikke den eneste som hoppet rundt i stua de siste minuttene av Norges håndballkamp mot Brazil. Det var nesten så spennende at jeg reiv ned flere bøker som stod på bordet. Wuhuu, go Norge!!

 

Det ble litt påfyll under kampen...

 Så noen på kampen? Flere som var nervøse? 

 

- Nora ♥

Kveldshimmel

Nok en regnfull sommerdag... men det er noen lyspunkter! 

Se på den vakre himmelen - dette er ordentlige sommerkvelder.

 Hvordan har sommeren deres vært hittil? ♥

 

- Nora

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

,

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥Designet er laget av Maria Sanni


hits