januar 2013

helvetesuke

Neste uke blir slitsom med mye prøver, trening og annet. Aner ikke hvor mye tid jeg får til å poste innlegg, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Jeg er nok på vei hjem/spiller kamp når dette innlegget postes.

 

Hvordan blir uken din?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

FAVORITTJAKKE


Nok en grunn for å glede seg til våren! Jakken er kjøpt på Kappahl. Tror egentlig det er en skjorte, men den er såpass "stor" at den kan brukes til jakke. ♥

You like? 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

smykker


Kjøpt på Kappahl


Også fra Kappahl


Fra H&M

 

Hva synes du om bildene? Noen favoritter?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

unposted outfit


 

Tok disse bildene for litt siden, men fikk ikke postet dem - hva synes dere?

Jeg drar på hytta i helgen, men jeg skal skrive noen innlegg som publiseres når jeg er borte. Ooooog, jeg klippet meg i dag, og gleder meg til å vise resultatet. Kommer nok på søndag eller mandag.

 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

smacher godt

*prøver å virke sunn*

 

I dag fungerte ting endelig - jeg fikk fremført Mat&Helse-prosjektet og treningen gikk helt supert! Ok, litt random, men bedre å si noe positiv enn ... noe annet. Ja. Ok. Kleint.

Hva synes dere om bildene? Fristet?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

almost high heelsSkoene ble kjøpt for en god stund siden, men jeg tok aldri noen bilder av dem. Skulle ønske de var litt høyere, for disse er i den mellomhøyden de fleste jenter hater. Enklere å gå med, men ikke alltid like fint å se på.

 

Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

hårreisendeTittelen er litt sånn ba-dum-tsss.

Ja, her er hvertfall noen av bildene jeg ville vise dere. Håper på et innlegg hver dag fremover, men jeg lover ingenting! Kanskje mer, kanskje mindre.

 

Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

the bitch is back

Ahahah, missed me? Beklager for mitt laaaange fravær, men mye har skjedd og tiden har vært knapp. Jeg har masse å fortelle, herlige bilder og forhåpentligvis, litt inspirasjon. Slenger bare inn et innlegg nå for å fortelle dere at jeg lever.

 


jausau, gammelt bilde.

 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

Skal prøve å poste et nytt innlegg i morgen - xoxo

filmkveld

Heii ♥

 

I går arrangerte jeg en liten filmkveld sammen med noen venner. Det var utrolig koselig, helt hes etter all latteren. I dag skal laget spille kamp, i tillegg til at vi har arrangemanget i hallen (vi må skaffe mat, sitte i sekreteriatet, selge billetter, osv.). Gleder meg til å begynne å spille igjen etter juleferien, det blir deilig å begynne på en ny sesong.

 


girlsaaaa


Agnes måtte dessverre gå før vi fikk ta dette bildet. :-(


Det legendariske bildet hvor Hanne og jeg tryner... eh, sorry!


nam <3

 

Hva synes du om bildene? Hva skal du i dag?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

todays outfit

Hei og hopp! Endelig fredag, klarte meg gjennom uka. Eller, de to dagene da... lurer på hvordan det kommer til å gå frem til vinterferien!

 

Denne helgen har jeg flere planer, gleder meg skikkelig! Det blir bl.an. filmkveld og håndballkamp, så wuuhuu! Ok, nå skal jeg slutte å kjede dere med mine planer.

 
Hva synes du om bildene? Skal du noe i helgen?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

2013Jeg ble veldig inspirert av det første bilde, så dette er noe jeg virkelig ønsker å gjennomføre i år! Jeg har ikke noen syltetøykglass for øyeblikket, så "skålen" på bilde nr.2 er kun en reserve. Jeg gleder meg til 2013, i år skal jeg oppleve mye! Det blir morsomt å lese om alle de gode minnene om akkurat et år.

 

Har du tenkt til å gjøre det samme?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

new necklace


Halskjeder har blitt en skikkelig trend denne vinteren, og jeg liker den utrolig godt! Jeg kjøpte dette kjedet fra GinaTricot. Det går bra sammen med mye, bl.an. bluser og enkle topper.

 

What do ya thiiiiiink?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

siste dag

Hvordan har deres dag vært? Har du begynt på skolen, eller hatt fri (som meg, hehe)? Jeg har brukt dagen sammen med venner, og det er lenge siden! Har jo ikke vært med de siden i fjor (AHAHHAHHAHHA, jeg er så morsom. Okei, kanskje ikke).Jeg kjøpte èn ting, viser dere senere i kveld! Har mange innlegg på lur nå, så resten av uka blir spennende for dere (håper jeg).

Hva gjorde du i dag? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

Nora

Nora

14, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥Designet er laget av Maria Sanni


hits