februar 2013

lei

Haha, jeg er lei av skolen nå. Og det er bare tirsdag - flott. Tirsdager er så syyykt hektiske, så akkurat nå ligger jeg nesten helt dau i senga etter konf.kurs og løpetrening. Klage, klage, klage - haha. Standar innlegg, i know.

 

SÅ, bare for morro skyld, slenger jeg inn et bilde av salat. Oh yes, kunne ikke bli mer kreativ. OKEI SLUTT Å SKRIV NÅ NORA DET BLIR BARE KLEINT.

 


SHMACER GODT!

 

Er du også lei av skolen?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

yo

Ok... jeg må være verdens verste når det gjelder å oppdatere her. Beklager, men jeg synes virkelig ikke at jeg har noe interessant å vise dere. Joggetur, ski, skole og meg som ligger død i senga. Så... ja. Slenger bare noe ikke her for å takke alle dere som fortsatt klikker innom bloggen. Beklager at jeg skuffer dere, eheh. Skal prøve å forbedre meg, æ loveeer!

 
i miss summer


Herregud, som jeg savner sommeren. Lyse, lange, slappe dager hvor jeg ikke skal annet enn å ha det bra! 

 

Noen andre som gleder seg? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

skinny love

Åh, denne sangen er så fin! Kunne hørt på den hele tiden, hihi. 

Har du hørt sangen før?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

hyttekosBildene er tatt for et par uker siden - hva synes du?

 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

magazineamerikanske pannekaker

Lagde amerikanske pannekaker for noen dager siden, og det ble utrolig godt! Tar en liten stund å lage de, men det er verdt det til slutt, hehe. Oppskriften finner dere her.Mine ble dessverre ikke så tykke, ehe. Utrolig godt med lønnesirup og banan på!

 

Likte du bildene? Har du smakt amerikanske pannekaker?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

stikker til hytta

Jeg blir borte store deler av vinterferien, men jeg skal prøve å skrive noen innlegg som kan publiseres mens æ e bortee.

 

Jau, dagen i går var veldig koselig, og det er jo alltid herlig med fredager. Men egentlig gleder jeg meg til å dra på hytta, gå litt på ski og bare slappe av. Jeg må lade opp til nye uker med prøver, presentasjoner, lekser og innleveringer... guud, høres ikke veldig fristende ut akkurat nå.


Haha, prøvde meg på speiling av bilder... 

 

Hva skal du i ferien?

peace

Hola! Noen som har noen spesielt romantiske planer for dagen? Ikke jeg (ooh, big surprise!). Jeg skal spise is og se på Gossip Guuurl sammen med to venninner. Haha, her blir det 100% avslappning! 

Ahahah, jeg er så blek...

 

Hva er din plan for dagen?

new handbag


Veska er kjøpt på Kappahl. Det var nesten kjærlighet vet første blikk, men jeg gikk og "sikla" på den i et par uker før jeg slo til. Den ligner veldig på Celine-veskene som er så populære nå, hehe. 

Do you like iiiit?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

toast


Ingenting er bedre enn en god lunch! Og sammen med et motemagasin er dagen nesten reddet.

 

Likte du bildet? Hva har du gjort i dag?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

complicated


Joda... 

What so ya thiiink?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

shorter hair

Som jeg sa for litt siden, så har jeg klippet meg! Sorry for at jeg ikke har postet noe på en stund, men det skjer mye for tiden, og jeg finner verken tid eller inspirasjon til å blogge.

 

før:


Her har jeg ikke klippet meg på maaange måneder. Tuppene var så utrolig slitt, og jeg fikk floker bare jeg ristet på hodet. Haha, jeg er for dårlig til å gå til frisøren...

 

Nå:Jeg vet ikke om dere seg det, men jeg har klippet en del. Håret er mye friskere, og det føles sunt!

 

Hva synes du? Lenge siden du har klippet deg?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

appelsiiinJeg kommenterer alltid tilbake!

Nora

Nora

14, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥Designet er laget av Maria Sanni


hits