mars 2013

what a wonderful day


Denne uken har vi som sagt prosjekt, og vi fikk lov til å bli hjemme for å jobbe med det i dag. Det var utrolig deilig å kunne sove litt lenger enn vanlig, og spise en god frokost. Jeg fikk gjort ferdig presentasjonen min, og må nå øve i tillegg til at jeg skal skrive en koselig spanskoppgave. 

 

Hva har dere gjort i dag? Likte du bildene? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

hola chicas

Hola!

 

Jeg er bittelitt (helt jævlig) stressa akkurat nå, så dette innlegget blir ikke at topp kvalitet! Vi jobber med prosjekt på skolen denne uken, og jeg burde egentlig jobbe med det før resten av kvelden går til konfirmasjonskurs og skitur med laget. Jeg er blå i halve trynet etter håndballkampen i går ( SOM VI VANT!), so no pictures of me today. Men det er dere kanskje glad for uansett, hehe...

 


Lagde smoothie for noen dager siden, med masse blåbær og sånt! Mm, smaker godt. Lagde forresten i dag også, men har ikke fått overført og redigert ennå. Kan vise dere litt senere! Beklager for bilder av mat i hvert eneste innlegg, hihi.

 

Hva gjør du vanligvis på tirsdager? Hva liker du å ha i smoothien din? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

11/03

Ny uke, nye muligheter! 

Åh, for en mandag...

Hei! Hva...

 

Nei, jeg finner ikke en måte å starte innlegget på. Beklager for skriveferdighetene mine, men jeg får bare hoppe i det.

 


Jeg har ryddet i neglelakk"skuffen", og funnet frem vårfargene! Jeg vet, det er syykt mye neglelakk, men her er alt av gaver, pluss mamma sine. :-)


Oooog en syyykt deilig lunch-variant! Bare yoghurt og musli sammen. ♥♥

Nå må jeg begynne med skolearbeid, før jeg skal ned til hallen og spille kamp senere i dag. 

 

Dagens planer? Likte du bildene? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

cafebesøk

I dag var jeg på cafè sammen med Marie, noe som var utrolig koselig! Etter gårsdagen ble det godt å komme seg ut. Uken som kommer blir hektisk, for vi skal ha prosjekt om 2.verdenskrig. Vel, nå skal jeg ikke kjede dere mer med hverdagen min. 

Jeg var så flink (hehe, joda) at jeg tok med kameraet.


Søte Marie ♥♥

Noen som har hatt en koselig helg? Likte du bildene? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

sneak peakFor litt siden kjøpte jeg meg noe jeg hadde ønsket meg lenge - en olavest! Det er like fint nå, som til sommeren. Den piffer opp et hvert hverdagsantrekk, og styler ned de dristigste kjoler (som jeg seff ikke går med, ahah). Jeg viser dere resten senere, hihi. ♥♥

 

Har du en olavest? Hva synes du om bildet?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

lørdag

Ahh, helg. Det er ikke noe bedre enn et par dager fri etter en hektisk og vanskelig uke med både oppturer og nedturer. Denne lørdagen skal bare brukes til å slappe av, og se på Netflix. Høres ikke det bra ut? Jeg kan hvertfall ikke tenke meg noe bedre!

 


Dette er tatt for noen dager siden, hvor jeg spiste en herlig frokost. ♥♥

Jeg håper alle får en fantastisk dag!

Hva skal du gjøre i dag? Hva synes du om bildene? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

jeg prøver ting jeg ikke kan

... og denne gangen prøver jeg speiling av bilder. Ahaha, jeg har prøvd å få det til så mange ganger nå, men jeg tror jeg endelig har fått det til nå! Nå tok jeg bare noen tilfeldige bilder i arkivet mitt. 
Haha, nydelige resultater.

 

Uansett - nå må jeg stresse videre. Tirsdager er alltid hektiske, hvor jeg må kjappe meg hjem for å spise og gjøre lekser, før jeg skal på konfkurs i to timer, og så på løpetrening. Det er akkurat like stressende som det høres ut som, heh. Men nå skal jeg slutte å bare klage, og forsvinne inn i spanskens herlige (kremt, NOT) rike. Gud, som jeg elsker grammatikk.

 

Hva synes du om bildene? :-)

Jeg kommenterer alltid tilbake!

new tops


Den grå toppen er fra Vila, den andre fra Serious Sally. 

 

Haha, dere begynner vel å bli vandt til at jeg tar pauser annehvert innlegg. Beklager så mye, men har fått en del inspirasjon i pausen, så jeg skal prøve å poste hver dag en stund forrover. Det har skjedd utrolig mye på skolen, og frem til påskeferien kommer det til å gå i et kjør. I dag hadde vi dansefremføring i gymmen (ahah, beste gruppa ever), i tillegg til at vi skulle presentere en engelsktale. Du kan trygt si at jeg er helt utslitt nå.

 

Hva synes du om toppene? 

Jeg kommenterer alltid tilbake.

Nora

Nora

14, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥Designet er laget av Maria Sanni


hits