mai 2013

herlig bursdag

I går hadde jeg en herlig bursdag, selv om det ikke ble noen "stor" feiring. Hele dagen gikk egnetlig smurt, både på skolen og hjemme. 

 

Akkurat nå er jeg helt ferdig etter en stressende uke, og jeg lader opp til konfirmasjonen min som er i morgen (iiiiiiiiii). Jeg skal ta masse bilder, hvis dere er interesserte!


skohimmelen

Som lovet, så skal jeg vise dere skoene mine. :-)

 

Jeg tror jeg kjøpte dem på Nelson Shoes i Sandvika, merket er depeche. Ikke alt for dyre, heldigvis! 

Er du klar? Er du virkelig klaaar? Okei, here they come;

 De har heldigvis litt platå, så de er ikke aller verst å gå med. 

Jeg kommenterer alltid tilbake :-)

skolebenken

Hei snupper!

 

Helgen var fantastisk, noe som gjorde det enda verre å gå tilbake til skolebenken. Det er nesten som om dagene går saktere jo nærmere vi kommer sommerferien. Som en liten påminnelse på at vi ikke har fri ennå, har alle lærerne bestemt seg får å kjøre ALLE de siste prøvene disse ukene. Jeg kan telle ni prøver fra forrige uke og til neste. 

 

Men nå skal jeg slutte å klage sånn. Dagene er lyse, og jeg har det ellers ganske bra. I morgen skal jeg på Beyoncè-konsert sammen to venniner, og jeg gleder meg helt sykt. Den konserten har jeg ventet på lenge!

 

I morgen skal jeg vise dere skoene jeg har tenkt til å bruke på konfirmasjonen, og *hinthint*; de er nydelige! Haha, vi prekast.

 

Jeg kommenterer alltid tilbake. :-)

hei igjen

De siste månedene har vært de mest hektiske og innholdsrike i hele mitt liv (dramaqueen, haha). Derfor har jeg ikke funnet tid til å sette meg ned, ta 200 bilder, redigere 2 av dem, skrive noe interessant og poste det slik at 5 stykker ser hva jeg har gjort. Meeeen nå har det nesten blitt sommer, og jeg tror at jo varmere det blir, jo mer blogglyst får jeg. Så, for hundrede gang, skal jeg prøve å poste noe regelmessig. 

 


Jeg skal prøve å poste nå fremover, men jeg er syk i tillegg til at de siste prøvene kommer de neste ukene. Uke 22 har jeg bursdag, konfirmasjon og jeg skal på Beyoncè-konsert. Vi får se hvor mye tid jeg har! <3

 

 

Nora

Nora

15, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥Designet er laget av Maria Sanni


hits