august 2012

inspirasjon
// bildene er funnet på weheartit.com, ingen av dem er fotografert av meg //

 

Alltid litt koselig med inspirasjonsbilder - kanskje du ble litt inspirert nå? Hehe. :)

OBS; i helgen skal jeg spille håndballcup (ja, enda en) og det blir derfor mest sannsynlig ikke noe blogging. Beklager for det. ♥

outfit

før skolen startet idag hadde jeg veldig god tid, så jeg tok bilder av dagens antrekk. Haha, føler meg så utrolig ... fjortis når jeg skriver det, men sånn får det være.

 


haha, look at that pose


jeansen er det ikke noe spesielt med, så den får ikke bli med på bilde, hehe. 


black and white, wuhu

 

Idag har jeg en skikkelig god følelse, men jeg aner ikke helt hvorfor. Kanskje fordi vi hadde mat og helse for første gang i niende? Heheh, men det gikk ikke så bra da. 

Noen som har gjort noe morsomt idag? Bare kommenter, jeg biter ikke. :)

umotivert

Beklager for lite blogging, men det er mye stress rundt skole, trening osv. Jeg er bare skikkelig umotivert akkurat nå, bare tanken på spanskleksen jeg må gjøre, eller ryddingen av rommet mitt får meg til å krølle meg mer opp i senga. Det eneste jeg har lyst til er å legge meg og sove resten av skolen. Det er bare mas og blæh. Ja, dere som går på skolen skjønner sikkert hva jeg mener. 

 

Ja, så nå sitter jeg her, alene på rommet mitt og hører på drittværet utenfor. August, og det er allerede ganske kaldt ute i luften. Utsikten hjelper ikke akkurat på motivasjonen. truuutmunn, fjortistryne. Hehe. :)

 

Noen andre som allerede er slitne etter skolen?

bursdag og håndballcup

Endelig helg - eller, vent litt. Hvis vår første håndballkamp er kl 0800, og vi skal møte opp 0700, når må jeg stå opp da? Nettop - kl. 0600. Takk, det var den lørdagen. 

Denne helgen spiller håndballaget vårt cup, og selvfølgelig får vi de tildligste kampene. Juhuu, første helgen er snart borte uten at jeg har fått sove så mye jeg har ønsket. :( Men jeg har hatt en super dag med laget, vi spilte tre kamper hvor en ble uavgjort, en ble tapt og en ble VUNNET ♥ Alle spilte supert, det var virkelig godt å spille på laget. Jeg fikk dessverre ikke lov å ta med meg kamera inn i kampen, så ingen bilder på dere. Pluss at jeg ser helt fu**a ut når jeg spiller - helt rød i trynet, haha.

Imorgen er det A-sluttspill (wuhuu!), og kvartfinaler, osv. osv., så det blir mest sannsynlig ikkje nokon blogging. 

 

Uansett - i går var jeg i en bursdagsfest! En av mine beste venninner, Hanne, har endelig blitt fjortizz, og det må jo feires. Jeg fikk æren av å ta litt bilder, det gjorde også Thea (theaholte.blogg.no), hun har lagt ut andre bilder fra bursdagen. 


*konsentrasjooon*

den andre fotografen (link til hennes blogg lenger oppe)


gaver er alltid gøy


nam, dessert (dårlig kvalitet, i know)


en av mine beste venninner, Agnes, og meg ♥


Hanne leser opp kort

 

Det blir ingen bilder fra idag, akkurat nå slapper jeg av MAKSIMALT. Jeg er så sliten nå, sovner sikkert når som helst.

 

Har dere noen spørsmål så er det bare å komme med dem. Kanskje det blir en spørsmålsrunde snart! 


outfit + ny header

Æsj, nå er vi tilbake til skolen. Når skolen begynte kom det dårlige været. Bare regn og overskyet. ÅÅåh, hvofor blir det plutselig så dårlig?


hahaha. Jupps, true story.

 

Som dere kanskje har lagt merke til, har jeg fått en ny header. Den jeg hadde var ganske ... dårlig, så det måtte bli en ny en. Heh.

 
topp fra bikbok, bukse fra levis, ringer og veske fra h&m, neglelakk fra essie

 


kongefrokost

Gjett hvem som fikk fri idag? VI! 

Siden lærerne skulle ha elevsamtaler med alle på trinnet, fikk vi elevene "fri". Eller, ikke helt; vi må møte opp på et tidspunkt og ha en samtale med læreren. Vi har også en liten lekse, men den er ikke noe stress. 

For å feire den bittelille ferien, lagde Hanne og jeg en skikkelig kongefrokost. Vi måtte rette opp gårsdagens lille sjokoladefest, så her ble det frukt all the way (yay).

 


nam nam ♥


Hanne spiste nesten hele jordbærskålen, hihivi så på filmen "the dilemma"


midt i filmen begynte det å tordne helt sinnsykt - ser dere regnbuen eller? :)hunden min Teo joinet oss - si hei!

 

Andre som hadde fri idag? Og har dere tilpasset dere skolen?

chillings

To dager på skolen, og jeg er allerede utkjørt. Hehe, er ikke så veldig klar for prøver og lekser nå, vil bare tilbake til ferien og slappe dager.

 

Dagen startet med en tur til rønkenavdelingen på sykehuset. Knærne har ikke vært tipp topp dette året, det blir greit å få vite hva som skjer med dem. 

Etter skoletid dro Hanne og Marie hjem til meg, og vi kjøpte inn alt man trenger for en vellykket "sjokolade-date", hehe. Norske jordbær + to sjokoladeplater = hypre jenter. Herregud, har ikke ledd så mye på veeeeldig lenge. Hahaha, kommer fortsatt noen latterkuler, Marie fniser jo helt sykt.

 


shcmaker goooooodt, herregud


supersøte jordbær ♥


jeg vet at jeg har vist mange bilder av smeltet sjokolade og frukt, men kom igjen - hvem kan vel gå lei av det? :)Marie


Hanne


Jentene ♥

 

hva gjør dere etter skolen? untatt lekser and all that shit ♥

Åneiii

Ånei ånei ånei ...

 

I dag var første skoledag for mange, inkludert meg. Niende, wuhu! Endelig ikke minst lenger, men heller ikke størst. Dritten i midten, hehe. Vi fikk alle beskjeder og blablabla, og så fikk vi endelig se ukeplanen. Å GUUUD. Vi slutter søren meg halv FIRE to ganger i uka. Aaaargh. Vi er den eneste klassen som slutter så sent to ganger. Resten av dagene slutter vi kvart over to. Uffameg, dette blir slitsomt. 

 

Resten av dagen gikk til å hente og låne bøker, se gjennom masse papirer, og så spilte vi kanonball. Med en gang jeg kom hjem fant jeg frem joggebuksene mine. Jeg tror aldri det har vært så deilig å få dem på meg, haha.

 

Jeg har dessverre ingen bilder fra idag, jeg kan legge til litt flere bilder fra i går. 


hahahah, nam


hanne & meg ♥


vi fant bringebær i hagen 

 

så ... hvordan var deres første skoledag? :)

 

Summerfeeling

Sukk, nå er snart den siste dagen i ferien ferdig... men gjett om det ble en fantastisk dag!

 

Jeg dro opp til Hanne en tur, hvor vi bestemte oss for å smelte litt sjokolade og dyppe frukt oppi (når jeg lagde det igår ble sjokoladen heeelt ødelagt fordi det kom vann oppi, upsi) - dessverre hadde vi noen av delene. Så vi fløy ned til bensinstasjonen, som selvfølgelig var tom for frukt. Heldigvis hadde de sjokolade (åhh, bombe Nora). Flaksen var på vår side da, jeg hadde en banan hjemme. Yaay!

 


si hei til bananen


smacker godtvi satte oss ute i skyggen, med den utsikten ♥Marie stakk også innom :)


yay, big smile ♥

Hanne, Marie & meg ♥

 

åhh, en virkelig fin avsluttning på ferien. 

Har dere gjort noe spesielt i dag? Din yndlingsdag i ferien?

Takk til alle som leser!

 

(ps; tror det kommer en ny header innen de neste dagene, hihi)

Jordbærdessert

Leste et par blogger idag, og bestemte meg for å lage en litt sunnere lørdags-dessert. Det er både sunt, og godt! Hehe, smacker gådt. 

Jordbær + banan + smeltet sjokolade = ♥
hahah, sjokoladen ble helt ødelagt, det kom vann i den når jeg smeltet den over komfyren. Upsi. Den smakte godt da.

 

spiser dere dessert i helgen, i så fall; hva?

siste innspurt

Hola!

Uff, om to dager starter skolen, og jeg er virkelig ikke klar. Orker ikke alt stesset og maset, fritiden går jo for det meste til lekser, pugging og trening. Goodbye social life! Neida, man kan jo skvise inn noe her og der, hehe.

Som en siste innspurt før "sørgedagen" i morgen (dagen før dagen), dro jeg sammen med noen venninner til Sandvikaaaa. De siste to ukene har vært utrolig morsomme, har vært med mange venninner jeg ikke hadde sett på flere måneder, mange har jo vært på ferie. 

 

MEN, når man først drar til et kjøpesenter, blir det jo selvfølgelig litt shopping. Pengene flyr av gårde på småkjøp, jeg tror jeg må roe litt ned på bruket, hah. Selvfølgelig skal dere få se noen bilder. 

 


fra venstre; brun topp fra carlings, mintfarget topp fra cubus, brun skulderveske fra h&myay


vesken var på salg - man sier ikke nei takk til billige, fine vesker, eller hva? :)


uuh, fancy - dette er hva man kan kalle det ultimate ego-bildet? jajaj.

 

hva bruker dere de siste dagene før skolestart på? Noen som allerede har startet?

Musikk

Hola people!

 

Akkurat nå sitter jeg og jobber med en ny header til bloggsiden min. Jeg synes den jeg har en veldig kjedelig og mørk, ikke noe særlig "feel-good", innbydende. Såå, det tar nok en liten stund før jeg får gjort den ferdig. Må ta litt bilder osv. Og hva er vel bedre enn å spise chillinøtter, høre på høy musikk og bare chille? Vel, det vet ikke jeg.

 

Det finnes utrolig mange forskjellige musikksmaker, og jeg respekterer alle av dem. Jeg har nok en slags "pop-rnb-soul-noe-rart-stil" når det gjelder musikk. Ehe. Jeg synes artister som Beyoncè, Nicki Minaj (noen av sangene hennes er ikke så bra), Jarle Bernhoft (jeg var på konsert i Oslo Spektrum, utrolig gøy!), Jessie J, Lady Gaga, Rihanna, Taylor Swift osv. er flinke. Men jeg er også veldig glad i forskjellige sanger av andre artister, jeg om jeg ikke er opptatt av hvem som synger. 

Her er min liste av favorittsanger nå for tiden;

- Payphone av Maroon 5

- Talk is cheap av Eric Hutchinson

- Beauty and a beat av Justin Bieber (er ikke en "beliber", men denne var fengende!)

- Whistle av Flo Rida

- Fåkke Fly Bort av Madcon

 

Det var alt for denne ganger, sorry for at det ikke ble noen bilder. ♥

litt av hvert - men masse klær!

Nu er det lenge siden sist folkens, sorry! Jeg har vært meget opptatt med å være sosial - uff. :P

 

Neiida. Jeg har shoppet en del de siste dagene, i tillegg til å ha gått turer, hatt første trening med håndballaget for sesongen (yay!), sovet (nam) og rett og slett hatt det koselig. Man må jo nyte de siste dagene av frihet nå som skolen starter snart *snufs*.

I går var jeg i Oslo sammen med en venninne av meg. Det ble en del shopping, men kjøpte for det meste kjoler. Jeg er virkelig ikke en kjolejente, men disse var utrolig kule og enkle. Haha, får håpe jeg bruker de når anledningen byr seg. 

 den lille sorte er et must i garderoben - denne fra gina tricotden ser ikke så veldig fin ut, men når du har den på sitter den utrolig bra! kjole fra h&m
søt og enkel kjole fra h&m


en utrolig fin stikkegenser jeg kjøpte på zara. Kjempefornøyd!

 

det ble også kjøpt inn litt småting;


rocka deksel til iphone kjøpt på h&m


en søt, liten rosa skål kjøpt på kremmerhuset. Oppi er det ringer fra accesories og h&m (+ mine egne)

puhh, nok bilder for idag. 

Har dere kjøpt noe kult i det siste? Og jenter; noen som har skikkelig kjoledilla? :)

 


jah, tok et litt ... merkelig bilde av meg selv, men det for duge. Hahaha, crazyface. ;)

Rustet for høsten

Etter en "lang" sommerferie er det godt å se alle vennene sine igjen. I dag dro jeg sammen med en venninne til Sandvika for litt real shopping og jenteprat. Utrolig koselig å kunne snakke med venninner etter en sommer. I tillegg til mye latter og morro, ble det også litt tid for shopping. 

 en kjempesøt singlet fra lacejeg elsker detaljene på ryggen - superkreativt! til høsten blir det utrolig kult med skjorter, så jeg har rustet meg til en ny motesesong. Skjorte fra h&msitter som et skudd!

shorts fra h&m

 

Pssst! Høsten er faktisk min favoritt mote-årstid, hvis man kan si det sånn. Hva er din favoritt av årstidene?

Herregud! :O

Hva skjer med verden idag?! 

 

Jeg går gjennom noen blogger som ligger på toppen av forkjellige kommuner, og hva er det jeg ser? 11-12 åringer som blogger om mote og sminke. Unge jenter som bruker tusenvis av kroner på klær og sminke? Hva er det som skjer her?!

 

Jeg er selv ganske "gammeldags" på den fronten - jeg kjøpte f.eks. nettop min første foundation (bareMinerals, yayyy!), men disse jentene har sminket seg hver dag med full pakke i flere år? Unnskyld hvis det går innpå noen, men dette synes jeg er litt sykt. Før så var det ikke press på jenter under 15-16 år på sminkebruk og klesstil, men nå går det nesten helt ned til 6-7 års alderen. Jeg leste et sted at jenter i tredje og fjerde klasse gråter fordi de ikke har "bra/kule nok klær". Når jeg var på den alderen, gråt jeg om jeg ikke hadde noen å leke med. 

 

Jeg mener ikke å anklage noen for å kanskje ha på seg en fin genser noen ganger, eller for å ta på litt øyenskygge en dag på skolen (jeg prøvde flere ganger, ingen stor suksess, haha), men når de har på seg sokker ti 500 kr, er det noe som er gærent. Sorry ass, men for meg blir det alt for drøyt.

 

Igjen, beklager om jeg har såret noen, men dette har gått litt langt for meg. Alle får velge hva de vil ha på seg, men jeg tror ærlig talt ikke det er noe sunt for barn med et sånt press. Heller ikke for jenter på min alder.

 

Nå ble det en del tekst, men noen ganger trenger man et utløp at frustrasjon. Ehe, jeg skal holde det kortere neste gang. ;)

 

Hva synes dere om dette?

Dagens antrekk

Nok en sommerdag glir forbi, med nesten ingenting å gjøre. For det meste blir man sittende på PC-en eller foran TV-en, hvor idretter du ikke aner fantest, plutselig blir spennende (10 meter luftpistol liksom). Da kan jeg like gjerne vise dere at antrekk jeg er veldig glad i - det er enkelt, men fint. 

 

shorts fra bikbok (i fjor), og topp fra h&m, neglelakk fra essie

 


(beklager for dårlig kvalitet)
her med en annen topp, denne fra monki

 

Jeg får ikke klage da, for om 12 dager starter skolen igjen... huff! 

Noen andre som gruer seg? Akkurat nå skulle jeg ønske sommerferien varte en uke lenger. 

 

- Nora :)

Wuhu, Norge vant!

Enda en dag med regn og dårlig vær, men da passer det jo perfekt med en spennende håndballkamp! Jeg var nok ikke den eneste som hoppet rundt i stua de siste minuttene av Norges håndballkamp mot Brazil. Det var nesten så spennende at jeg reiv ned flere bøker som stod på bordet. Wuhuu, go Norge!!

 

Det ble litt påfyll under kampen...

 Så noen på kampen? Flere som var nervøse? 

 

- Nora ♥

Kveldshimmel

Nok en regnfull sommerdag... men det er noen lyspunkter! 

Se på den vakre himmelen - dette er ordentlige sommerkvelder.

 Hvordan har sommeren deres vært hittil? ♥

 

- Nora

Halo kjære leser!

Dette blir mitt første ordentlige innlegg. Det blir godt å komme i gang, jeg gleder meg virkelig til dette.

 

Jo, litt om bloggen og hvorfor jeg lagde den. Jeg er en jente som har en del tanker og meninger om mye, og som også er glad i å skrive. Jeg er også interessert i mote, og ønsker å dele min stil og oppfatning med andre. Jeg ønsket å lage en blogg med meninger, diskusjoner, mote, råd og litt om det som er i media for tiden. Jeg har lyst til å sette fokus på ting som kroppsideal, press i ung alder, dyretesting, katastrofer i verden osv. 

 

Og så litt om meg.

Jeg er en jente på fjorten år. Jeg er glad i å trene og spille håndball. Jeg har aldri hatt en blogg før, men har erfaring fra nettstedet tumblr (ligner på blogg). Jeg inbiller meg at jeg har god humor, men jeg prøver noen ganger liiitt for hardt å være morsom. Heh. Ja... jeg er ikke så veldig glad i å skrive om meg selv.

 

Jeg håper jeg får noen lesere, for jeg skal snart begynne morroa. Wuhuu!

 

- Nora ♥

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Nora

Nora

14, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥Designet er laget av Maria Sanni


hits