oktober 2012

happiness


Hva synes du?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

mørke dager

Noe jeg ikke liker med vinter, er at det nesten alltid er mørkt. Man blir så trøtt av det, man blir umotivert, og det blir ikke noen bra bilder. 

 

Jeg ser at det er flere som har lyst på video, men jeg skal si dere; jeg er klein til tusen på videoer. Bare advarer dere, tror dere kommer til å angre etter at dere har sett videoen, hahah. Jeg skal prøve da. <3

 


that awkward pose


elsker skjerfet, veldig mykt og varmt

 

Jeg skal på trening senere i kveld, men nå må jeg jobbe med lekser. Kommer til å gå haloween på vei hjem fra hallen, ahahah. Joda, man må utnytte sjansen når man kan få gratis godteri! Mweh.

 

Liker du vinteren? Skal du gå haloween?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

hva ønsker dere?

Hola!

 

Siden jeg har litt liten inspirasjon, tenkte jeg å høre hva dere ønsker fremover. Hva ønsker dere at jeg skal publisere på bloggen? Det er helt opp til dere, og jeg vurderer alle ideèr. 


Jeg trenger ideèr!

 

Hva ønsker dere på bloggen?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

unpublished

Et stykk utslitt Nora ligger i senga og holder på å sovne. Hun vet at hun fortsatt har en del lekser å gjøre, så hun samler seg før hun begynner på dem. Hun må bare publisere et innlegg til de fantastiske leserne sine. Hun har nemlig funnet frem noen bilder som ikke har blitt publisert ennå, men som er ganske fine. Her er de;

 

iphone-power

lillebror prøver seg som fotograf

Teo ♥♥

Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

iskaldt

Gjett hvem som våknet til -8 grader? Joda. Det har vært kaldt i hele dag, og akkurat nå sitter jeg på rommet med en genser, en ulljakke, hals, tøfler og kalde fingre. Brrr!

 

I dag hadde vi en slags UDV-dag (utdanningsvalg). Helt greit, men godt med litt variasjon fra det vanlige. Jeg må jobbe masse med leksene og innleveringene som har frist denne og neste uke, så det blir nok mest jobbing med skole på fritiden denne uken (laaaang setning, gjorde den nettop lenger). 

 beklager for enda et sett med stygge bilder, men jeg orker ikke ta noe bedre. Jeg lover, det kommer bedre snart!

Er det kaldt hos dere?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

snøkaos

Gjett hvem som våknet opp til omtrent 20 snapchats om at det var "SNØØ! <3333:))" ute. De første trodde jeg bare var tull, for det var mye snø. Da jeg dro opp gardinen, fikk jeg selvfølgelig se den "stormen" men masse snø som lavet ned, og et tykt, hvitt teppe over hele området vi har utsikt til. 


joda...


litt mat må man jo alltid ha med i innlegget


gammelt bilde, orker ikke ta noen nå

 

Er det mye snø der du bor? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

ommøblering

Heyhey!

Dagen min har vært veldig innholdsrik. Jeg har fått gjort maaaasse, blandt annet ommøblert og ryddet rommet (bittelitt). Nå er jeg ganske fornøyd med rommet mitt, får bare håpe jeg klarer å holde det så ryddig som det er nå.

 

I mat&helse skal vi snart ha en gjærbakst-prøve, noe jeg er utrolig dårlig på. Sist gang jeg lagde gjærbakst ble det noen bittesmå, harde rundstykker, så jeg fant ut at det er greit å øve litt til den. Egentlig en ganske morsom prøve å øve til, hahah.
Hva synes dere? Liker dere bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

28102012

God "morgen" folkens!

 

Nå er jeg veldig glad for at søndager eksisterer. Søndag er dagen for å ta igjen alt som du ikke fikk gjort før i uken, og siden jeg har en haug med ting å gjøre ferdig, passer det perfekt at det er søndag (veldig rar setning, jaja). Jeg skal øve meg på gitar (hahaha), bake boller, lese til prøver og pugge forskjellige fag. Ikke så veldig spennende, men det er greit å føle at man ligger godt ann.

 

I går hadde mamma bursdag, så det ble en ekstra god middag. Pappa hadde jo bursdag på torsdag (hehe, en dags mellomrom), så det ble litt restekake. ♥

 


sesongens første julebrus folks, det var herlig!

må nok klippe meg snart...

Teo ♥♥♥

Har du noen planer for dagen? Hva pleier du å bruke søndagen din til?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

innkjøp; tilbehør

Hola amigos! ♥ 

 

Jeg kom hjem fra en koselig tur på kjøpesenteret sammen med gode venner for en time siden. Det var veldig hyggelig, og jeg fikk kjøpt et par ting. Det ble et skjerf og et smykke som jeg er veldig fornøyd med, nå gleder jeg meg til å bruke det. Bare et kjede f.eks. spriter opp et antrekk, så tror det var gode innkjøp. Nå skal jeg slutte å bable, hehe. 

 


smykke fra h&m


skjerf fra cubus


♥♥♥

Hva synes du om innkjøpene? Hva er ditt favorittilbehør?

Jeg kommenterer alltid tilbake. 

happy saturday

Det gode humøret fra i går er fortsatt med meg. Jeg går rundt og smiler som en komplett idiot, men jeg bryr meg absolutt ikke. Livet er på topp! I dag har jeg vært sammen med gode venninner, og egentlig bare gjort det jeg vil. Har kjøpt et par ting, viser dere i et innlegg som kommer rundt kl. 18 i dag. Følg med, tror dere kommer til å like dem. ♥

 

Som sagt har jeg gått rundt om smilt i hele dag. Tok masse glad-bilder, her er noen av dem;


jauda. ♥

 

Hvordan har deres lørdag vært? Er du også i godt humør?

Jeg kommenterer alltid tilbake. 

hi atumn

Leker meg fortsatt i Photoshop, og lærte nettop å lage skrift med bilde "inni". Det blir ganske stilig! ♥

 


Hva synes du?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

et stort glis

Heisann folkens!

I dag er jeg skikkelig glad! Åhh, går bare rundt og smiler. Humøret er på topp, og jeg er 100 kilo lettere. Fått igjen en norskstil og en engelskstil, og det gikk strålende på begge. ♥♥

 

Må bare beklage for null innlegg i går, men pappa hadde bursdag og Henriette, Ida, Pernille og jeg lagde film og kake til Martine siden hun har bursdag i dag. GRATULERER! 

 


haha, gikk rundt sånn her i hele dag, wuhuu.


raud (ahaha, nynorsktentamen kommer til å gå veldig bra)


verdens beste pappa hadde bursdag, og verdens beste mamma laget kake. (okei, hva skjer med språket mitt? hahah, skriver rart nå).

 

Dagen i dag har gått veldig bra. Nå gleder jeg meg til en rolig fredagskveld hvor jeg er alene hjemme, spiser taco, ligger under dyna oppe i stua og bare gjør det jeg vil. 

Hvordan har din dag vært? Hva med humøret? ♥

Jeg kommenterer alltid tilbake.

some pictures

Prøver meg litt ut i photoshop, randome bilder jeg ikke har postet før. Startet med Photoshop i går, så kommer nok til å bruke litt tid for å bli vant med det.

 Hva synes du? Har du prøvd Photoshop, fikk du det til?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

days like this

Hellå! 

Dropper inn et lite innlegg nå, jobber egentlig med lekser. I dag har vært en innholdsrik dag, og vi har fått info om forskjellige linjer i videregående. Jeg har skikkelig lyst til å prøve meg på Media&Kommunikasjon, så vi får se hva det blir. En dag i uke 49 skal vi besøke en av disse skolene, og jeg gleder meg ganske mye.


ææh, skikkelig høst.


meg tidlig om morgenen - gjeeesp

 

Hvilken linje på videregående går du på/hvilken har du lyst til å finne ut mer om?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

blogger jeg leser


l0ve - auroramohn - betinabf - krisssy - mlp - mariasanni - amandaones - andreabadendyck - andrijana - photographybysara - muchlove - rakelforsund

 

Leser du noen av disse bloggene? Hva synes du om dem?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

hej hej 

Etter presentasjon i samfunnsfag og naturfagsprøve, er jeg skikkelig tom i hodet. Tror kanskje at det er best om jeg ikke skriver så mye, for det kommer ikke til å gi mye mening. 

 

Blir du også tom i hodet etter prøver? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

late

Beklager for sent innlegg, men dagen i dag har gått i ett! Akkurat nå sitter jeg i daffeklær med håret til alle kanter og et tryne som ville skremt de fleste. Jeg er halvveis forberet til naturfagsprøven i morgen, og ber egentlig bare om at ting faller på min side. 

 klar for å øve, eheh; fuck.

Hvordan har deres dag vært? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

People love others not for who they are but for how they make them feelfant nettop den quoten, og synes den var så fin. Hva synes du om den?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

iphonedeksler

Akkurat nå har jeg 5 iPhonedeksler, noe jeg synes er akkurat passe. Trenger selvfølgelig ikke mer en et, men det er jo litt gøy med flere.


fra teknikkmagasinet, bestilt på nett, bestilt på nett, glitter, h&m

 

Har du deksel til telefonen din? Hva synes du?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

mustasjen
Åh, jeg blir skikkelig lett avledet når jeg skal gjøre lekser i helgen. Haha, plutselig tegnet jeg der hvor jeg egentlig skulle skrive om økosystemet (ja, dritgøy ikke sant?). 

 

Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

stars&stripes

God morgen alle sammen!

 Hvem elsker vel ikke en skikkelig daff søndagsmorgen? Senere i dag skal jeg spille kamp, men akkurat nå tar jeg alt med ro. Lader opp til en ny uke med en del prøver. Burde jobbe med prøven vi har på tirsdag. På en søndag går nesten alt i slow motion.

 

 

 

Liker dere søndager? Hva synes dere om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

4 flotte blogger

Gikk gjennom alle som ønsket å bli lenket, og satt til slutt igjen med 4 veldig fine blogger. Jeg sa jo at jeg skulle linke 3 blogger, men det skader ikke med en ekstra. Så mange gode blogger der ute, jeg synes alle er veldig flinke! Dette er mine 4 favoritter fra linkerunden.

 


http://biancanustad.femelle.no/

Bianca har utrolig vakre bilder, og hun skriver veldig bra. Hun bor i Spania, og brenner virkelig for fotografi!


http://andrijana.blogg.no/

Adrijana er en jente på nesten fjorten år som blogger om hverdagens hennes. Hun poster fine og morsomme bilder, og kombinerer dette med veldig humoristisk måte å skrive på! En skikkelig feel-good blogg.


http://maariiiaa.blogg.no/

Maria blogger om mote, og har en veldig fin stil! Hun poster veldig gode bilder, og er rett og slett en moteblogg. 


http://photographybysara.blogg.no/

Sara er en veldig flink fotograf som poster vakre bilder på bloggen sin. Inspirerende og stilig blogg.

 

Hva synes du om bloggerne?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

lørdagskveld

Åherre, overskriften min ... kreativiteten spruter.

 

Uansett - sorry for at jeg ikke har blogget før! Jeg har vært ute i hele dag, så er egentlig litt sliten. Var i Sandvika med Hanna og Hanne (ahaah, forvirret eller?), men brukte pengene mest på mat. Er kanskje ikke så rart, når mat er himla dyrt. Vel, nok klaging for nå. 


bilde fra i går


wuhu, ny hettegenser. Den var sykt stor, og veldig digg! Fra Bikbok ♥

 

Linkingene kommer senere i kveld, eller i morgen! Beklager altså.

Hva synes dere om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

details

Det ble en veldig koselig kveld med mye latter, litt stiv i smilemusklene nå. En god start på helgen!

 

Her er noen detaljer fra kvelden (var fotoforbud, så ingen bilder derfra)
litt sånn fancy redigering der gitt.

 

Hvordan har din fredagskveld vært?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

fredaag

wuhu, partyfredag! Neida.

 

Denne fredagen blir nesten som alle andre; jeg bruker to timer hjem, skifter med en gang til daffeklær, og synker ned i dyna med musikk på full guffe. Det som er annerledes i dag er at familien skal og se på "nattens umusikale dronning" med Hege Schøyen (måtte google den gitt). Det blir sikkert morsomt det.åh, elsker den fargen altså!

 

 

Hvordan ser din fredag ut?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

vil du bli linket?

Kjører en liten linkerunde, velger ut 3 blogger jeg liker som jeg linker til på lørdag. Bare legg igjen en kommentar med bloggadressen din, beskriv gjerne bloggen din. Tar en titt innom ALLE, så det er bare å prøve.

 
18.oktober


heyhey!

 

Akkurat nå har jeg nettop satt meg ned, etter å ha stresset rundt med lekser i et par timer. Jeg har også fått bakt kake til klassen, ettersom vi har "kakefredag" som går på rundgang. Jeg gleder meg ufattelig til helgen, selv om jeg vet at en del av den kommer til å gå til prøveforberedelser. Hver dag dukker det opp en ny innlevering, en ny fremføring eller en ny prøve. Noen ganger er det vanskelig å holde følge!

 

 Fått hekta på denne sangen, elsker den! ♥

 

Hva har dere gjort i dag?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

grønne hjerterJeg ble litt inspirert av krisssy  i dag, og måtte lage meg agurk-hjerter, haha. Det ble skikkelig søtt! Alltid gøy å lage mat som ikke bare smaker, men som også ser bra ut. 

 

Hva synes dere?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

fall fashion


//bilder hentet fra weheartit//

 

Hva synes du? 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

et bilde; tre redigeringer

Haha, når dette postes er jeg mest sannsynlig på vei til trening. Elsker funksjonen som kom for litt siden, hjelper virkelig! ♥

 

Som dere sikkert så, var jeg ute og tok litt bilder, og her er tre varianter av et bilde. 

 


nr.1


nr.2


nr.3

 

Dere ser kanskje ikke så veldig stor forskjell, men det hvordan du redigerer bildene dine har stor betydning for inntrykket. 

Hva synes du? Vil du ha flere slike innlegg?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

red leaves

Noe av det aller beste med høsten er vel fargene om høsten. Bladene faller av trærne, og får røde og gule farger. Fra verandaen kan man se et hav av farger. 


Hva synes du om bildene? Liker du også fargene om høsten?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

hello sunshine
uff, jeg savner sommeren allerede. Selv om det er koselig å kunne krype under et varmt teppe, savner jeg å slippe å tenke over hvor mange lag med klær som kan holde meg varm. Savner selvfølgelig vinteren igjen når det blir for varmt - man vil alltid ha det man ikke har, ikke sant?

 

Savner du sommeren? Hva synes du om vinter?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

blue

Blå er en av mine yndlingsfarger, uansett hvilken nyanse; lys, mørk, matt, spiss, turkis - hva som helst. prøvde å lakke halve neglen, det ble egentlig litt stilig


olaskjorte ♥

 

Hva er din yndlingsfarge? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

høstdager

Vanlig dag i Norge om høsten;

 

skole - skole - skole - hjem i regnvær - lekser - lekser - lekser... er nok mange som kjenner seg igjen i det. Noe kan man da gjøre når dagen er dritt; være sammen med venner. Og hvis man er skikkelig flink multitasker, så kan man jo både være med venner og gjøre lekser. Hahah, leksene blir ikke alltid så bra gjort da, menmen.

 

ahaha, Hanne goes crazy!

 

Hva har dere gjort i dag? Sorry for kjedelig og sent innlegg...

Jeg kommenterer alltid tilbake.

høstfølelsen

Beklager for at jeg ikke har postet dette før, men har ikke orket å ta bildene. Uansett... her kommer mine høst-must (haha, det rimer hvis man uttaler det!) for å få den ultimate "høstfølelsen".

 


skjorter


strikkegenser & tekopp


regndager


mørk neglelakk


ny sminke


weheartit

 

Alle bildene er tatt av meg! Hva trenger du for å få høstfølelsen?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

breakfast

Hva er vel bedre enn å starte dagen med en ordentlig frokost?

 
nam ♥

 

Hva pleier du å spise til frokost?

Jeg kommenterer alltid tilbake

bildedryss

Har ikke så mye inspirasjon akkurat nå, så poster noen bilder jeg ikke har fått brukt. Håper dere liker dem, kommer sterkere tilbake i morgen.

Kampen gikk forresten bra, vi knuste det andre laget. ♥

 


litt overredigert, men ellers var det kjedeligPacoooo ♥

 

Hva har dere gjort i dag? Hva synes dere om bildene?

Jeg kommenterer ALLTID tilbake.

new in


svart jeans fra cubus


militærgrønn topp med stener på fra en butikk i Romania

strikkegenser fra en random butikk i Romania

putetrekk fra Living

 

Lenge siden siste innkjøpts-innlegg, så det har blitt litt siden sist. 

Hva synes dere?

Jeg kommenterer alltid tilbake

jentekveld&bursdag

Hei!

Beklager for null blogging i går, men etter at jeg kom hjem fra håndballkampen hadde jeg bare en time før jeg skulle møte de andre jentene. Det ble en kjempekoselig kveld, og egentlig en bursdagsfeiring for Martine som har bursdag om ikke så lenge. 

 


vi spiste tacos, og Martine hadde dekket på et nydelig bord ♥


vi lagde også muffins, nam!


si gratulerer til Martine! Dette er noen gamle bilder ^^

 

Jeg gjorde også noen innkjøp i går, pluss at jeg kjøpte et par ting i Romania også. Det kommer et innkjøptsinnlegg senere i dag! ♥

Hva synes dere om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

wants til rommet

Jeg pusset opp rommet mitt for ca et år siden, men etter at jeg begynte å lese blogger har jeg begynt å angre på noen av de valgene jeg tok. Rommet mitt er enda ikke helt ferdig da (jeg får aldri ut fingeren, hehe), så det er noen små ting vi fortsatt kan endre på. Her er noen ting jeg ønsker til rommet mitt, men jeg kan ikke endre på alle nå.


inspirasjonstavle - jeg skal lage en snart, tenkte å henge den over sofaen eller noe // bilde fra google //


jeg tenkte å kjøpe et fotografi som jeg kan ha over senga - det gjør det litt mer koselig. Tenkte litt på en Londonbuss, men jeg er usikker // bilde fra google //


klokke - jeg ønsker meg en skikkelig kul klokke (som ikke tikker, det takler jeg ikke!) som kan henge et eller annet sted // klokke fra kremmerhuset, 699 kr //


hvite vegger - jeg angrer litt på at jeg valgte brune vegger, skulle ønske jeg tok hvite i stedenfor // bilde fra google //


hvit sofa - hva søren tenkte jeg på når jeg valgte oransj sofa? Missmatch MUCH! Skulle ønske jeg valgte hvit // sofa fra ikea, ca 900 kr //hvitt sengetøy - jeg synes hvitt sengetøy er skikkelig fint, og det passer egentlig godt til alt //bilde fra google //

 

Hva synes dere? 

Jeg kommenterer alltid tilbake

finally friday

Åh, noen som er glad for at det endelig er helg? Æhh, jeg gleder meg skikkelig til å kunne sove litt lenger. Jeg kan dessverre ikke sove så lenge jeg vil, for jeg skal spille kamp både på lørdag og søndag. Jeg gleder meg skikkelig til jentekveld med jentene fra klassen, kjøpesenteret med Hanne og cafe med Agnes Linnea. Dette skal bli en skikkelig bra helg!

 

Akkurat nå har jeg på bra musikk, og bare slapper av fullstendig. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg glemmer alt jeg må gjøre på fredagskvelden, heheh.


jeg sitter her akkurat nå, heh


hettejakke fra cubus


det var veldig koselig i bursdag, men kameraet mitt fucket seg etter ca 1 time, så det ble nesten ingen bilder. 

 

Hva skal dere i helgen?

Jeg kommenterer alltid tilbake

antrekk vs antrekk

Skal i bursdag om ca en time, og er her er to alternativer til antrekket for kvelden, heh. Jeg vet jeg har awkward posering.Hvilket likte dere best?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

 

pink

Senere i dag skal jeg i bursdag, poster outfiten når jeg har bestemt meg, heh. Akkurat nå sitter jeg og hører på Gangnam Style, hahahahha. Beste sangen noen sinne! ♥


leppestift fra viva la diva - parfyme (se her) - ringer fra alle mulige butikker - chupa chups ♥


Prøvde en svart skjorte, men den var ikke så fin ♥

 

Skal dere noe spesielt i kveld?

Jeg kommenterer alltid tilbake

en liten oppdatering

Sent innlegg - sorry! 

 

Etter mitt første innlegg i dag måtte jeg kjappe meg til trening, og jeg har en del å gjøre ferdig nå. Dette innlegget blir dessverre ikke så interessant - i'm sorry. JEG LOVER AV JEG SKAL LAGE NOE SPENNENDE I MORGEN! Outfit eller noe. ♥


ser ut som om jeg skjeler :O

 

Jeg kommenterer alltid tilbake

kjærlighet på pinne

Heyo

 

Akkurat nå sitter jeg med Hanne ved siden av meg, og hun leser opp alt jeg skriver. Vi har vært og kjøpt litt småting (egentlig bare jeg, dro med meg Hanne siden jeg ikke ville gå alene, hah). Det er jo alltid gøy å shoppe gradskiver.

 


modell liksom - med kjærlighet på pinne


gammelt bilde, ser ut som et esel nå ♥♥

 

Hva synes dere om innlegget? ♥

Jeg kommenterer alltid tilbake

colorbomb// gamle bilder fra arkivet, nyredigerte //

 

Hva synes dere? 

Jeg kommenterer alltid tilbake

10 ting som irriterer meg

Oj, har jeg blitt en klageblogger? Jeg håper ikke det... Uansett. Flere har spurt meg hva som irriterer meg mest, så her kommer det. Dette er ikke rettet direkte mot noen, og ikke ment for å såre noen.

 

Folk som skriver "Hei, fin blogg! Kommentere tilbake?" på hver eneste blogg de kommer over. Det er jo hyggelig at de stikker innom, men når det til og med står at man kommenterer tilbake, er det ikke nødvendig å mase om det. Det gir deg ikke mer lyst for å stikke innom, for å si det sånn.

Når noen ødelegger humøret mitt - hvis jeg først er glad, ikke irriter meg eller noe sånt. Og når jeg er sur, la meg være sur. ♥

Når jeg skal finne frem klær, og jeg "ikke finner noe" å ha på meg

Når folk hele tiden sier "ja, jeg vet" eller lignende. Det er greit et par ganger, men når man sier det hver gang du nevner noe? Nope, ikkje bra.

hvor mange var det? Åja fire

Når jeg ikke skjønner en dritt. Rett og slett.

 

Hvis jeg tar bilde av mat eller noe, spiser maten og importerer bildene etterpå - og alle er skurrete. 

 

At ikke joggebukse er skikkelig populært.Siden jeg er venstrehendt drar jeg hånden over det jeg skriften når jeg skriver - skriveoppgaver er et herk.

 

At jeg først sier en ting, og så ombestemmer jeg meg. Sånn 37 ganger etter hverandre eller noe sånt.

 

Når jeg skriver et innlegg jeg er skikkelig fornøyd med - 2 kommentarer. Et innlegg jeg ikke er så fornøyd med - 12 kommentarer

 

Det var alle. Kjenner du deg igjen i noen av dem?

Jeg kommenterer alltid tilbake

 

nytt design! ++

*kreativ overskrift*

 

Ja, som jeg sa, så har jeg funnet et veldig fint design til bloggen min. Liker dette veldig godt, men jeg må fikse en ny header. Jaja, det skal jeg nok få til! *sjekk ut den fantastiske bloggen til hun som lagde designet mitt - Maria Sani!

Jeg er så støl etter treningen i går, klarte nesten ikke gå opp trappen i morres. Haha, dere skulle ha sett meg - følte meg som en stokk. 

 

Vi har fått en del fremføringer (allerede, åhh) som jeg må forberede meg til. Det er skikkelig irriterende at man ikke får noe pusterom (okei, vi har hatt ferie - men likevel!). Så, for å få opp humøret og energi-nivået, laget jeg meg litt smoothie. Siden vi ikke hadde jordbær eller bringebær, ble det til en banansmoothie. Nammm...jeg har funnet en ny måte å redigere bilder på, så jeg driver og eksprimenterer med den nå. Derfor ser smoothien ut som saft, heh.

 

Sorry for mye hverdagsblogging og kjedelige innlegg, jeg skal forbedre meg! Det kommer et nytt innlegg i kveld, så ta en titt innom da. ♥

Noen smoothie-elskere der ute? Har fått hekta, heh

jeg kommenterer alltid tilbake

 

brownies og bokeh

Nå har jeg akkurat jobbet meg i hjel med lekser - lærerne liker virkelig å kjøre oss etter ferien. Jeg har fremført et dikt i dag (laaangt) og fått igjen en matteprøve, og som den nerden jeg er, gikk det ekstremt bra på begge deler. Men halo - hvem elsker vel ikke gode karakterer?

 

Okei, overskriften er ikke veldig hemmlighetsfull. I går kveld fikk jeg plutselig lyst til å bake litt, og fant en veldig god oppskrift på brownies! Kaken ble kjempegod, veldig stor, og perfekt stekt. Nam!♥ - ♥

Jeg, som mange andre, leser bloggen til Betina Farinetti, og i går la hun ut et innlegg hvor hun forklarte hvordan du kan ta "bokeh-bilder". Du har sikkert sett det før - bilder hvor lys er prikker. Jeg bestemte meg for å prøve det ut, og resultatet ble veldig bra!


sykt fornøyd, dette skal jeg prøve oftere!

 

Hva synes dere om bildene? Nå må jeg kjappe meg til treningen, hade!

jeg kommenterer alltid tilbake

bilder fra Romania

Hei folks! 

 

Ja, da var det mandag, og vi begynte på skolen igjen.......................... fuck. Jeg er allerede dritsliten og trøtt, kan ikke vente til helgen, heheh. Nå skal jeg slutte å klage, beklager. 

 

Uansett - jeg har som sagt tatt masse bilder i Romania, og jeg vil (så klart) vise noen av dem til dere! 


hunden til tanten min - hils på Paco ♥


en herlig solnedgang


vi lagde "Bomb Alaska" eller "Baked Alaska" - en dritgod kake. Haha, marengsen er litt nedfor.


vi tok litt alkohol på (som selvfølgelig brenner bort), og så satte vi fyr på den. Følte oss litt som en mesterkokk, heh


nam!!

 

Senere i dag kommer et mat-innlegg (nam, gled dere!) og så tror jeg at jeg skal bytte design. Har funnet et skikkelig fint et, så følg med!

Hva synes dere om bildene? Gjorde dere noe gøy i høstferie, eller har du kanskje ferie nå?

jeg kommenterer alltid tilbake

 

pakke i posten - deksler

Endelig har jeg fått dekslene mine (bestilt her). De er utrolig søte, og veldig billige! Frakten er gratis i tillegg, så tommel opp. ♥


dette dekselet dekker kun baksiden. Det er hardt og tynt, og veldig fint!


dette dekselet dekker hele telefonen (untatt skjermen), og beskytter den veldig bra! Søtt og enkelt design.


Wuhu, dekselparty!

 

Hva synes dere om dem? 

jeg kommenterer alltid tilbake

spørsmål #3

Here we go - resten av spørsmålene. Jeg poster et innlegg litt senere i kveld, for dekslene mine har nettop kommet! Åh, elsker de. Jeg har også masse bilder fra Romania, så stay tuned. ♥

 

Den værste følelsen du vet om? Å føle seg tom pga. sorg, at du ikke orker noen ting.

Beste følelsen du vet om? Vel, i håndball f.eks. er det når du hører nettet "skrangle" fordi skuddet ditt gikk inn, heh. Ellers må det vel være lyden av latter, skikkelig god latter.


bleike armen min ♥

De tre beste egenskapene dine? Okei, rett på sak - jeg kan tenke logisk og smart, jeg har samvittighet x1000 og har evne til å presse meg selv.

Hva må en blogg ha for at du skal lese den? Ryddig, lekkert design som man lett finner frem til ting i, fine bilder som ikke er over-redigerte, og god norsk som ikke er alt for "stram" hvis du skjønner (at man kan skrive med litt humor, som f.eks http://krisssy.blogg.no/ gjør)

Et eksempel på en bra blogg? Jeg synes veeeeldig mange har bra blogger, og alle er flinke på sin måte. Jeg skal lage et innlegg med alle de bloggene jeg leser, de synes jeg er bra.


Hva er ditt største ønske akkurat nå? Fred på jord

GaGa eller Rihanna? Gaaagaaa. :)

Hvis du fant fem tusen kroner, hva skulle det ha gått til? Leger uten grenser! ♥

Hvis du skulle starte en kampanje for noe du bryr deg om, hva skulle det ha vært? Tror jeg enten hadde startet en kampanje mot dyreplageri og dyretesting, eller for fattige barn rundt om i verden!

 

Det var ikke så mange spørsmål denne gangen, så det kommer et nytt innlegg senere. 

jeg kommenterer alltid tilbake

spørsmål #2

Halø. 

 

Jeg fikk maaange spørsmål denne gangen (tusen takk), og har bestemt meg for å dele spørsmålene inn i to innlegg. Del nr. 2 kommer senere idag, yay! ♥

 

Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi det er gøy. Wuhu.Har du noen som hjelper deg å blogge? Nope, forever alone over here.

Hvilke blogger leser du? Jeg kan lage et innlegg om det, men for det meste noen toppblogger + de som har lagt meg til som venn

Retter du håret? Noen ganger ja, men ikke alltid. Du skjønner, jeg lider av en sykdom, nemlig latskap når det gjelder håret mitt. Heheh, jauda.

Har du kjæreste? Neii...

Kan du lage sminkevideo? Ahahah, kanskje. Jeg prøvde å lage en videoblogg bare for å prøve, og jeg tror kleinhets-skalaen min sprakk. Jeg skal prøve!

Beskrive deg selv med 3 ord? Okei ... æsj, det var vanskelig. Nysjerrig, humørsvingende og bestemt/sta.


jeg har ikke dårlig selvtillit folkens, bare slapp av. ♥

Hvilken kjendis ville du ha vært for en dag? TOM DALEY! Hadde sittet og tatt på sixpacken min/hans hele dagen, nam.

Hvis ikke du hadde bodd i Norge, hvor ville du ha bodd da? Tror jeg hadde hatt lyst til å bo i London. Lære meg mer engelsk og sånt. 

Hvor høy er du? Jeg tror jeg er 1.62 eller noe ... åh, jeg vil bli høyere. 

Favorittmat: åh, jeg digger taco og pizza selvfølgelig, men hvis jeg skal si noe annet så sier jeg alltid ja takk til potetmos og pølse, hahah. Og smoothie. Okei, nok om mat.

Hva er skostørrelsen din? Okei ikke le, men jeg bruker 37. Jeg vet at jeg har små føtter, alle ler av dem. :O Neida, det gjør de ikke.

Hva gjør du på fritiden din? Da spiller jeg håndball (ELSK) og er med venner.

Hva vil du bli? Først så ville jeg bli popstjerne (jeg suger i å synge, hahah), så klesdesigner (det vil jeg fortsatt, meeeen tror ikke jeg rekker så langt). Nå tenker jeg litt på enten journalist eller ... noe annet.

3 ting som irriterer deg? Skal lage et innlegg snart *kaster meg på trenden*

Sommer eller vinter? SOMMER, helt klart. Jeg er kjempedårlig til å gå på ski og sånt, lol.

Brunette eller blondine? se ned...

Hva er din naturlige hårfarge? Har aldri farget håret, hihi

iphone eller samsung? iPhone all the wayyyyy

Facebook eller twitter? Er ikke veldig stor fan av noen av delene egentlig ... sier tumblr jeg, heh.

One direction eller Justin Bieber? ...................... æh jeg aner ikke. Er verken Belieber eller Directioner, men liker noen sanger fra hver av dem.

Hest eller zebra?

 
Drømmereise?
Jeg har skikkelig lyst til å dra til New York, London, Egypt eller Kina. 

Forbilde? Jeg kjører egentlig min egen "stil" når det gjelder alt. 

 

Resten av svarene kommer senere i dag! 

jeg kommenterer alltid tilbake

 


borte bra, men hjemme best

HEI FOLKENS!

 

Akkurat sitter et stykke menneske og prøver å holde seg våken. Jeg har altså reist i heile dag, og er ganske sliten, heh. 4 timer bil, 3 timer flyplass, 2 timer fly, 1 time flyplass og en time bil igjen - vips, så var vi hjemme! Ahhaahh, snork

 

Jeg har hatt det veldig bra i ferien, og tatt masse bilder. Utrolig mange gode opplevelser, og bare på tre dager (veldig kort, skulle ønske jeg var der lenger). Jeg jobber med å sortere, slette og redigere bildene, de vil komme gradvis. ♥

 

Uansett - det er godt å være tilbake. Har hatt en del lesere, wuhu! Skikkelig gøy å se statistikken gå oppover. TAKK FOLKENS, love you ♥


okei hade 

jeg kommenterer alltid tilbake

you are always beautiful


- you are always beautiful -

akkurat nå sitter jeg mest sannsynlig på flyet på vei hjem. Jeg lager nok et innlegg når jeg kommer hjem, stay tuned!

Jeg kommenterer alltid tilbake

fredagsmat

Åh, gud, jeg elsker mat. Hah, ikke noe nytt egentlig. 

Ofte, når jeg kommer hjem fra skolen, pleier jeg å være veldig sliten, og da er det godt å kunne lage seg litt ordentlig, energigivende mat (hahah, helseguru). 

 

jeg har fått hekta på smoothie i det siste, heh.

 

Hva pleier dere å spise etter skolen? 

Husk spørsmålsrunden på søndag, alle spørsmål skal hit

dette innlegget publiseres mens jeg er i utlandet

jeg kommenterer alltid tilbake

tell me when i'm perfect- det er ikke alltid lett å være slik som alle andre -

 

dette publiseres mens jeg er i utlandet

fjærprydJeg ble skikkelig forelsket i disse øredobbene fra cubus. De er så sinnsykt søte! ♥ 

Uansett - jeg vil bare takke alle som kommenterer og leser bloggen min, dere betyr veldig mye for meg. Flere lesere gir mer inspirasjon og lyst til å blogge, så dere hjelper meg veldig. Tusen takk!

smile for no reason


smile for no reason - it wil always cheer you up

 

Akkurat nå venter jeg på at dekslene mine skal komme - ja, jeg bestilte fra nettsiden jeg snakket om for litt siden (se innlegg her). De skal komme snart, så jeg gleder meg til å vise dem til dere. Hehe, vi snakkes! Er det noe spesielt du gleder deg til?

 

Husk spørsmålsrunden på søndag, alle spørsmål skal hit 

dette innlegget publiseres mens jeg er borte

jeg kommenterer alltid tilbake (obs; gjøres når jeg kommer hjem)

black and white

Jeg fant et eldre antrekk i arkivet som jeg ikke har vist dere. Here you go!


topp fra bikbok, bukse fra levis

Veldig enkelt - I know

Husk spørsmålsrunden på søndag, alle spørsmål skal hit

dette innlegget blir publisert mens jeg er bortreist. Jeg kommenterer alltid tilbake, kommer til å gjøre det når jeg kommer hjem igjen


messy hair


 Jeg får utrolig lett floker, noe som er veldig irriterende. Bare jeg går til skolen får jeg floker i håret. Det høres veldig komisk ut, men det er sant. Hahah, jaja.

Noen andre som har det sånn?

 

Husk spørsmålsrunden på søndag, alle spørsmål skal hit

dette innlegget blir publisert mens jeg er bortreist. Jeg kommenterer alltid tilbake, kommer til å gjøre det når jeg kommer hjem igjen

Eau de Paradis

Jeg er generelt dårlig til å bruke parfyme, men hvis jeg først skal piffe meg opp, bruker jeg BIOTHERM som "Eau de Paradis". Den er veldig frisk og lett, samtidig som den er søt. Jeg er ikke fan av tunge parfymer, så denne er egentlig midt i blinken. Den er også rosa, heheh. 

Jeg aner ikke hvor og når jeg fikk den, men jeg fikk den av fadderen min til en eller annen bursdag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruker du parfyme, hvis ja; hvilken?

 Husk spørsmålsrunden på søndag, alle spørsmål skal hit

dette innlegget blir publisert mens jeg er bortreist. Jeg kommenterer alltid tilbake, kommer til å gjøre det når jeg kommer hjem igjen

don't be afraid to dream


// hva synes dere? //

 

Husk spørsmålrunde på søndag, alle spørsmål skal hit

dette innlegget blir publisert mens jeg er bortreist. Jeg kommenterer alltid tilbake, kommer til å gjøre det når jeg kommer hjem igjen

trenger spørsmål

Hei!

 

Jeg vil gjerne holde en spørsmålsrunde på søndag, og til den trenger jeg spørsmål. Så hvis det er noe du lurer på, bare kommenter dette innlegget, så skal jeg svare på alt dere lurer på. ♥


uten sminke, wuhuu

jeg er ikke perfekt

Jeg er ikke perfekt. Jeg har ikke superlangt, blondt hår, store blå øyne, fyldige lepper, tydelige kinneben, slank kropp, de dyreste klærne, de nyeste skoene eller de største talentene. Jeg er ikke den mest populære, henger ikke med de "kuleste" (okei jeg gjør egentlig det da, heh - love you gurls), mest populære folkene, jeg er ikke dum som et brød, guttene henger ikke etter meg, jeg drar ikke på fest hver helg og jeg kommer nok ikke til å drikke før jeg blir atten. Jeg går ikke med de største utrigningene, de korteste shortsene, den bruneste sminken eller de høyeste hælene.

Jeg gjør ikke noe galt, jeg gjør alle leksene mine, pugger som bare f til prøver, får gode karakterer, får ikke anmerkninger, baksnakker ikke folk i fleng, oppfører meg ikke horete, forholder meg til reglene og lever normalt. Det dumme er at det ikke er slik du skal være lenger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

// bilde fra weheartit //

Hvorfor er det akkurat slik vi skal være nå for tiden - ingen har godt av det! Det er vanskelig for de som prøver å være sånn, og de som er rundt dem. Alle taper bare på det. Hvor ble det av respekten for de som gjør ting ordentlig? Akkurat nå opplever jeg bare at folk ser ned på dem som prøver å komme fremover i livet - "jævla nerder, du er en wannabe", det er hva vi plutselig er. Du fikk den 6-eren du ønsket på en prøve - herregud, NERD. En sekser er beviset på noe bra, en toer er beviset på at du har feilet, når ble dette pluselig omvendt?

 

Jeg tror alle er enige om at det ikke er slik det bør være - men det hjelper ikke bare å si det, man må også gjøre. Disse "kampanjene" som kjøres hjelper ikke stort. Der og da får man kanskje oppklart litt, men tro meg; etter noen dager er alt glemt. 

 

Man trenger ikke å være perfekt. Alle er forskjellige, og det må man respektere. Dessverre har lysten på å være perfekt bare vokst og vokst, og det er lett å bli "smittet". Du hører en som sier noe negativt om seg selv, om BAM - så begynner du også å tenker over deg. Kroppen din, personligheten din, vennene dine, talentene dine. Men hvorfor være perfekt, når ingen er like?

 

// Sånn, dette måtte jeg få ut. Jeg er så lei av alt dette. Jeg har tenkt på å skrive dette en liten stund nå... ja. Dette er ikke skrevet for å såre noen //

Hva tenker du om dette?

today


// - skrive innlegg - skrive innlegg - skrive innlegg - geografi - geografi - geografi - pakke - pakke - pakke - rydde - rydde - //

Siden jeg reiser i morgen og blir borte til lørdag, må jeg skrive ferdig innlegg for hele uka. Og så må jeg jobbe med en skoleoppgave, og pakke, og ... slik fortsetter det. Lite blogging på meg i dag, vi snakkes! ♥ Det kommer et nytt, litt mer alvorlig innlegg senere i dag - stay tuned

jeg kommenterer alltid tilbake

Nora

Nora

14, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥Designet er laget av Maria Sanni


hits