november 2012

rocka skoHer ser dere altså høst/vinter-skoene jeg noen ganger bruker. De er veldig slanke og lette, og veldig behagelige å gå med. De rocker opp antrekket litt, samtidig som de ikke er for pynta. Jeg kjøpte dem faktisk i Romania i fjor, men de passer ganske bra til årets nagletrend (lager et trendinnlegg i morgen, gled dere!). 

Hva synes dere? Hva slags sko bruker du for tiden?

todays fashion
Tok nettop disse bildene. Ute er det dritkaldt, og jeg burde egentlig lese til RLE-prøve. Joda, skolelivet er herlig! 

Her er ihvertfall dagens antrekk. Viser dere skoene mine i et innlegg senere i dag, hentet de nesten nettop ned fra loftet. Digger de! Her ser dere også skolevesken min, hihi. ♥

 

Hva synes du om bildene, og antrekket?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

in the dark

Tok noen bilder i mørket i går ... liker ikke blits, heh. beklager for at jeg ikke postet noe i går!

 

Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

i want


♥♥

 

Hva synes dere om antrekket?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

birthdaypartyyherlig gjeng ♥


 

Det var utrolig koselig i går, her er noen bilder. 

 

Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

gårsdagens

Hellå!

 

I går var jeg i Henriettes bursdag, noe som var utrolig koselig! Den startet på ettermiddagen, så jeg fikk ikke blogget dessverre. Vi så bl.an. på den siste filmen i Twilight-trilogien, og det er jo alltid litt trist å vinke nok en historie farvell. Man blir litt tom inni seg, hehe. (Sorry for veeeldig kjedelig innhold)

 

Uansett, her er gårsdagens antrekk før jeg dro til bursdagen.  

Hva synes dere?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

friday i'm in love

Hola! 

 

Endelig fredag, endelig helg. Endelig kan jeg sove (guud, JA), slappe av, være med venner og stresse ned. Lenge leve helgen!

 

Jeg hadde norsktentamen i dag, og som alltid får vi kjedelige og uinspirerende oppgaver. Det er ikke så himla vanskelig å lage morsomme oppgaver når vi først skal sitte der i 4 timer og skrive. Jeg endte med diktanalyse (wuhu, partyyy). Det sier kanskje litt...

 


haha, nesten dagens antrekk


in tha hoood

 

Hva elsker du med fredager? Skal du noe kult i helgen?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

klagern'

Siste innspurt før norsktentamen, gleder meg mildt sagt til å bli ferdig. FOR DA KAN JEG HOLDE KJEFT OM ALLE PRØVENE MINE. Vent, da blir det flere. Arrhg, jeg snakker jo bare som prøver her. Noen som kan gi meg litt tips til hva jeg kan skrive om, heh?

 heh, bildet ble litt rart.

 

Hva vil dere at jeg skal skrive/blogg om?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

juleønsker

Hehe, kaster meg på trenden folkens. Her er noe av det jeg ønsker meg til jul. Det ble veldig grått og hvitt, men samma det. ♥


kamerastativ // iphonedeksel // strikkegenser // hvit skjorte // pumps med nagler

 

Hva ønsker du deg til jul?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

2 av 3

Heyheyhey!

 

Da er altså to av tre tentamner overstått. Jeg gleder meg virkelig til å bli ferdig med dem, og glemme de helt til januar, haha. Selv om det er en del prøver igjen, så skremmer nesten ordet "tentamen" meg mer. Jaja, sånn er livet. Life is a bitch, haha, eller hva?

 

Jeg har fikset litt på designet, for å gjøre det litt mer personlig. Prøver å fikse skriften og størrelse og sånn, skal se om jeg får til det. Har laget ny header, større skrift noen steder, andre farger, osv. Håper dere liker det, si ifra om det er noe dere vil at jeg skal fikse på!

 

dagens tentamnesantrekk, haha


noen lurte på hvordan det gikk med foten min; den ser sånn her ut, men den blir fort bra igjen!


gladlaksen er ferdig med engelsktentamen

 

Hva synes du om designet? Likte du bildene?

Jeg kommmenterer alltid tilbake.

silver&gold

Helåå!

 

Som jeg sa, så kjøpte jeg noen småting på Cubus i dag. Det er alltid gøy med litt tilbehør, så hvorfor ikke? Prøvde masse klær, men følte ikke at noe ga meg den følelsen.Hvilket likte dere best? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

....

Slenger inn et innlegg, godt med pause fra engelsk...

 

Uff, igjen er det alt for lenge siden sist. Jeg beklager, men jeg har stresset rundt de siste dagene, haha. Kan fortelle kort hva jeg har gjort; håndballkamp, lese til mattetentamen, trening, legevakten i 3 timer kl 01:00 på natten, krykker, lese til engelsk. Hahah, joa. 

 

Jeg har glemt å fortelle dere det, men jeg skal besøke media&kommunikasjon på en videregående skole på mandag, og jeg gleder meg skikkelig. Det var førstevalget mitt, wuhuu! Det blir sikkert spennende. 
Uansett; skal prøve å tvinge inn to innlegg i kveld, så det kommer et til senere i kveld. Cubus nede på Verket hadde nemlig 30% avslag på alt, så jeg kjøpte et par småting. Stay tuned!

 

Har dere hatt noen tentamner?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

17112012

En liten stund siden sist, eller hva? Sorry for at jeg ikke har blogget, men som jeg har nevnt alt for mange ganger har jeg hatt mye å tenke på. Heldigvis er det ikke lenge til alt er ferdig, gjett om jeg gleder meg.

 

Uansett, i dag kunne jeg senke skulderne litt. Mattetentamen er i gang på mandag, og jeg må lese masse. Dagen har gått til å gå gjennom gamle prøver, finne gamle mattebøker, osv. Veldig spennende, ikke sant? Ahah, hjernen min er helt surrete nå.

 

jupps.

 

Jeg kommer tilbake sterkere, I promise! Takk til alle som er innom bloggen min selv om jeg ikke er aktiv hver dag. ♥♥

Når har du tentamen? Gruer du deg? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

en topp - to antrekk

Lekte meg litt i Polyvore, her er resultatet;

 Hvilket antrekk likte du best? 

Jeg kommenterer alltid tilbake.

kaldt ... så kaldt

Åhei! 

 

Beklager for null innlegg i går, men som sagt fordypet jeg meg i notater, bøker og skrivehefter. Yummy, jeg elsker skolearbeid og lekser! Og vips, hvem har tre tentamner neste uke? Det er ikke sååå ille, men de kom veldig plutselig. Haha, satt nesten med leppa nede på knærne når jeg fikk høre at vi hadde tentamen. Forfriskende å starte en ny uke med mattetentamen. Ahaha... nå klager jeg igjen. SORRY! ♥♥

 


jeg var så snill at jeg gikk ut og hadde en lyn-photoshoot. Brr, det var kaldt.


jeg har fått skikkelig hekta på svarthvitt bilde, men det blir så stilig! Ukens spørsmål kommer senere.

 

Vil dere ha svarthvit-bilder? Hva ønsker dere på bloggen?

Jeg kommenterer alltid tilbake. 

it's killing me

Herregud, disse prøvene dreper meg nesten. Dagene mine består bare av å komme hjem kald, spise noe random, pugge til prøver i en time, gjøre noe random, og så pugge videre. Jeg blir helt utslitt, og i dag forsov jeg meg faktisk en time, haha. Gjett hvem som ble klar på fem minutter, og stresset så j*vlig? Joda.

 

Så jeg beklager, beklager, beklager for dårlig blogging, dårlige bilder og dårlig innhold. Jeg skal jobbe med ting på torsdag, for i morgen er det lang dag + pugging + kamp. Takk til alle som gidder å lese alt jeg skriver, haha. Love u! ♥

 

Har dere mye prøver? 

Jeg kommenterer alltid tilbake.

bracelet

Haha, jeg har fått hekta på armbånd igjen. Tenk at en så liten ting kan forandre et helt antrekk? Jeg digger å bruke fargerike armbånd til kjedelige antrekk, og her kan du du kjøre mix&match.

 


dette er min favoritt akkurat nå ♥ikke den vakreste fargesammensetningen, men det gjør det bare enda mer unikt!

 

Hva synes dere om smykker? Liker dere armbånd?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

har dere noen spørsmål?

Heihei ♥

 

Kan tenke meg å holde en spørsmålsrunde neste uke, og da trenger jeg noen spørsmål fra dere. Er det noe du lurer på om meg? Da er tiden inne for å stille dem!

Det hadde vært veldig ok om dere så på de forrige spørsmålsrundene jeg har holdt, kanskje dere får svar på det dere lurer på da. ♥


that awkward moment...

 

Noe dere lurer på? 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

photography

Som blogger må man nesten elske å ta bilder, og være kreativ. Jeg sliter ofte med den siste delen, men prøver å forbre meg. Her om dagen tok jeg noen bilder... joda. Det er så mange bloggere som er så pene, og som er så fotogene. Jeg kan dessverre ikke si det samme om meg, haha. Prøver å få til noe, mne resultatet er ikke sååå bra. Uffufuff...

 Liker dere å fotografere? Hva tenker dere om bildene? 

the mouth might lie, but never the eyes

skikkelig søt quote ♥

 

Beklager for litt sen blogging, men har fartet helt til Ørje (til dere som ikke vet det, Ørje ligger ti minutter Svenskegrensa), for å spille en håndballkamp. Og så bar det hjem igjen. Joda, jeg har brukt 3-4 timer på reising i dag, alltid gøy å kaste bort tiden sin på det. Som dere sikkert har hørt hundre ganger før, har jeg høring i morgen, og jeg nesten ikke fått lest. Uff, får bruke resten av kvelden fordypt i engelskboka. Vi snakkes a.

 


litt stivt bilde, but I don't really care

Hva har dere gjort i dag? Og som alltid, hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

 

lørdagsro

Det er så deilig med helg. Helgen kan brukes til hva du vil; sove lenge, late morgener, slappe dager foran TVen, lese lekser (joda...), ta bilder, osv. Det har ihvertfall min dag inneholdt. Det er så herlig å slappe av, jeg sovner nesten. Sorry, igjen skriver jeg masse uinteressant.


meg i dag morres, haha


frokost, wehuuHva har dere gjort i dag? Hva synes du om bildene?

♥ Jeg kommenterer alltid tilbake! ♥

good night

Natta søte lesere, snakkes i morgen ♥♥

Jeg kommenterer alltid tilbake!

endelig fredag

Guuud, denne dagen har jeg ventet på lenge. Etter mat&helseprøven var det som om 100 kilo ble løftet av skulderne mine. Jeg har allerede hoppet i joggebuksen, og er godt plassert foran tv-en. Lenge leve helgen!

ahh, herlig med helg. 

Hva skal du i helgen? ♥♥

Jeg kommenterer alltid tilbake!

gledeNå skal jeg prøve å holde innlegget klagefritt, hihi. Når jeg leser gjennom hva jeg skriver, skjønner jeg hvor mye klaging dere må høre på. Sorrysorrysorry! Jeg skal prøve å skjerpe meg. I stedet kan jeg skrive om noe positivt; noe jeg ser frem til. I mitt forrige innlegg skrev jeg jo at jeg ser frem til håndballkampene den neste uken. Jeg gleder meg også til bursdagsfeiring av en venninne, jul (hihi), å bli ferdig med tentamner (tentamensuken vår er uke 47, uææh), slappe av, være med familien, konfirmere meg, ha bursdag, osv. Når du tenker over det, er det morsomt å ha noe å glede jeg til. Det mangler jeg iallefall ikke!

 

Hva synes du om bildene? Hva gleder du deg til?

det snør det snør tiddelibom

Hei igjen folkens! ♥

 

Flere som fikk en ny ladning med snø i dag? Snøen kommer, og så smelter den, og så blir det is, og så kommer ny snø. Hehe, lurer på hvor lang tid det tar før snøen legger seg skikkelig.

Dagen i dag har vært ganske innholdsløs, og resten av dem kommer til å fortsette i samme spor. Lekser, lekser og lekser står opp over ørene mine, og det er jo ikke særlig motiverende. Menmen, må det gjøres så må det gjøres. Jeg ser frem til kamp på søndag (selv om vi må kjøre en og en halv time en vei, haha ♥) og på onsdag. Lenge siden laget har vært i action!

 


jeg gikk faktisk ut og tok noen bilder. Wuhu, kommer flere av dem senere.


elsker dette bildet, hihi *selvdigger*


:O

 

Snør det hos deg? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

puggedag

Hei folkens!

 

Må dessverre ha bloggfri i dag, jeg har omtrent 2,4566 tonn med lekser og en men omtrent like mye som må pugges. Vi snakkes i morgen!
dagens antrekk

I dag kom snøen tilbake etter en liten periode uten det sikreste tegnet på vinter. Snø er jo koselig det, men liker det best når det er desember. I november trenger jeg tid til å forberede meg til vinteren og kaldere tider. Jaja, that's life. ♥


elsker fjernkontrollen, hihi

bukse fra cubus, genser fra cubus, sokker fra cubus (lol), smykke fra h&m

haha, digger disse sokkene, skikkelig gode og varme.

 

Hva synes du om antrekket? 

Jeg kommenterer alltid tilbake.

gitarkamerat ... not

Joda, overskriftene mine blir bare mer og mer kreative. Beklager altså folkens, men når man trenger en overskrift forsvinner absolutt alle ideèr. 

 

Okei, men litt til innholdet av overskriften. Vi har gitar-fremføring i musikken, og jeg skal spille og kanskje synge Wonderwall av Oasis. Jeg digger sangen, men sangstemmen min suger. Hahaha, høres ut som en gammel kråke. Høres nesten ut som om jeg er i stemmeskifte noen ganger. Egentlig best om jeg holder kjeft, da trekker det ikke så mye ned. 

 

Dagen i dagen var helt okei, men når jeg vet jeg går hjem fra skolen for å pugge i tre eller fire eller fem eller gud-vet-hvor-mange timer, da blir man ikke veldig oppmuntret. Jaja, må du så må du.


Det kommer en outfit-post senere i dag, så klikk deg inn om litt!

Hva synes dere om bildene? Hvordan har deres dag vært?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

en bedre mandag

Hallo alle sammen! ♥

 

Vanligvis er ikke mandag akkurat min favorittdag, men akkurat denne mandagen var egentlig ganske bra. Sånn går det når man står opp med riktig for, hihi. Har vært i ganske godt humør hele dagen, får håpe det fortsetter denne uken. her er forresten den nye neglelakken min. Har gått rundt og siklet etter den i lang tid nå, hihi

 

Resten av dagen kommer til å bli brukt på spanskforberedelser og trening. 

Hvordan har deres mandag vært? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

min sminke

Det er flere som har spurt hva slags sminke jeg bruker. Jeg er veldig kjedelig når det gjelder sminke, for jeg vil ha et naturlig resultat. 

 


Jeg begynner alltid med å vaske ansiktet mitt med en ansiktsvask. Så bruker jeg en concealer fra Dior (nr. 3) til å dekke over urenheter og andre røde partier, som f.eks. under øynene. Etter det bruker jeg en concealerkost fra bareMinerals (nr. 4) til å dekke over kinnene mine. Jeg har konstant røde kinn, noe som irriterer meg veldig. Så tar jeg pudder fra bareMinerals (nr. 2) og dekker hele ansiktet med et tynt lag (bruker kost nr. 1).

 

Jeg bruker egentlig mest sminke på huden. Jeg foretrekker derfor gode produkter fordi jeg ikke ønsker ekstra urenheter. Anbefaler dere virkelig bareMinerals-pudderet!

 

Til øyenbrynene bruker jeg egentlig bare en vanlig børste og tegner veldig lite på dem med en duo-penn fra IsaDora (nr. 8). På leppene har jeg bare eos (nr. 6), eller noe annet fuktighetsgivende. Jeg bruker veldig sjeldent mascara og leppestift, fordi jeg føler ikke at jeg trenger det.

 

Hva synes dere om innlegget? Bruker dere sminke, og hva slags?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

nye gensere

Som sagt kjøpte jeg et par ting på lørdagen, og jeg er veldig fornøyd med innkjøpene! 

 


elsker denne søte genseren, dessverre husker jeg ikke hvor jeg kjøpte den. Sånn går det når man kaster prilappen. Ja, hånden min er litt rar, hahah.


skikkelig varm og deilig genser fra cubusdenne toppen er AWESOME! Den er fra gina tricot og er utrolig stilig. Den har bånd i livet, og glitterkrage, og er den ultimate fest-topp nå som det er litt kaldere. Love it!!


kjøpte også drømmeneglelakken, et par kosesokker og et par andre ting. Kan sikkert vise dere litt senere. :)

 

Hva synes dere om bildene? Hvilket innkjøp liker dere best?

back on track

Hei søte lesere ♥ 

 

Nå er jeg tilbake igjen, full av ny inspirasjon. Det var veldig godt med en bitteliten pause, men nå skal jeg prøve å blogge bedre for dere. WUHU! For å feire litt kommer det to mote-innlegg senere i dag, så følg med. 

 

I går fikk jeg kjøpt meg fjernkontroll til kameraet mitt! Endelig, dette har jeg sett etter en stund. Nå blir det nok bedre bilder også, noe som jeg lovet for litt siden. 


første bilde med kontrollen, hahadet ble også noen klesinnkjøp i går, viser dere senere i dag

 

Hva synes dere? Har dere fjernkontroll til kameraet deres?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

bloggfri

Hei kjære lesere <3 Tar meg bloggfri i noen dager fremover. Kimmer til å komme sterkere tilbake.
Nora

Nora

14, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥Designet er laget av Maria Sanni


hits