desember 2012

nyttårsforsett

Jeg pleier egentlig ikke å ha noen nyttårsforsett, selv om man som regel har noen ønsker for det kommende året. Ofte trenger man et par mål for å begynne å forandre seg selv til noe bedre. Jeg skal prøve å holde disse forsettene (vi vet alle hvordan det kommer til å gå...). Uansett, her er mine mål for 2013!

 

Være mer kreativ


Jeg skal bli flinkere til å gå ut og ta bilder, gjøre ting jeg har lyst til (jeg har bablet om en inspirasjonstavle gaaangske lenge nå..) og prøve å gjøre ting litt mer utenfor boksen. Her gjelder også klesveien, altså skal jeg prøve å finne min stil. 

 

Ta den ekstra løpeturenJeg skal bli flinkere i håndball = jeg må trene mer

 

Være mer sammen med vennerGleder du deg til 2013? Har du noen nyttårsforsett?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

julaften

Hei!

Endelig tilbake etter en så lang tid. Influensaen har tatt alle kreftene mine, det føles som kondisen min er satt ned til 0 igjen. Det er godt å nesten være frisk igjen, jeg gleder meg til å kunne gjøre noe, hehe.

 

Julaften var som sagt slitsom, dessverre ikke noe særlig "fest". Koselig med familien, god mat, og veldig flotte gaver. Men gaver er ikke det som betyr mest. Jeg håper alle hadde en god julaften, og de som ikke hadde det bra får en ekstra klem fra meg. <3


Så, hvordan hadde du det på julaften? 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

 

første juledag

Nå er jeg helt tom for ideèr om hva jeg kan skrive her. Alt jeg ønsker å si bare forsvinner av hodet mitt med en gang. Jeg er ganske syk nå, og jeg orker ganske lite. Dumt å bruke juleferien på å holde feberen nede. 

 

Julaften var ganske koselig, men slitsomt. Kan lage et innlegg om det i morgen eller når jeg orker.


Jeg kommer sterkere tilbake!

 

Hvordan var julaften for deg? 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

"perfect" timing

Gjett hvem som har bestemt seg for å komme på besøk til huset vårt før jul? Frøken Influensa, joda. Alle her hjemme er syke, og det går bare i hosting, nysing og kalde føtter. Joda, det er deilig med jul.

 

Vi har nettop pyntet juletreet, og prøver å få opp julestemningen et par hakk. Det er ikke stort annet å gjøre.Gratulerer med dagen til verdens beste mormor!

 

Hvordan har din dag vært? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

nr.21

Ah, herlig med ferie! Jeg elsker dager hvor du kan sove lenge, og bruke dagen som du vil. Ferier hjelper virkelig på humøret, føler meg allerede 100 ganger bedre. 


hjemmelagde karameller

Andre som har hatt en fantastisk dag? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

2012 peopleHaha, jeg er litt taper

happyhappy

FERIEEE! JAAA!

Ahah, har ventet helt siden høstferien på å si det, ahah. Det skal bli såå deilig å sove lenge, og ha hele dagen på å gjøre akkurat det du vil. Jeg gleder meg til i morgen, lørdag, mandag, osv. Hehe, så mye som skal gjøres i ferien, men for det meste så er det hyggelige ting. ÅÅH, det er først nå jeg begynner å få julefølelse.

 

Så når jeg kom hjem fra en skikkelig koselig liten "julesamling" (ahah, er det et ord? Same shit...) sammen med Hanne, Agnes, Marie, Line, Aset og Caroline så var jeg helt utslitt etter et par runder Twist (ahahah, Hanne... lol). Inside joke for dere som ikke forstår.

 Yaay, olaskjorte.

 

Noen andre som er "happyhappyy" for juleferie?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

gi en dag

Skolen jeg går på er hvert år med på et prosjekt som heter "Gi en dag". Der skal hver elev på en eller annen måte samle inn 200 kr. Man må altså jobbe et eller annet sted. Dette får vi hele dagen til, og pengene går til forskjellige prosjekter rundt om i verden. 

 

Så i dag har jeg jobbet med å rydde, vaske, levere brev, osv. hjemme. Ganske interessant, eller hva? ahhahaha... notahaha, søta ♥♥

Har dere noen lignende prosjekter på skolen deres? Hva synes du om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

and so it is christmas
// bilder fra weheartit, IKKE mine //


Ahh, jeg elsker å se på slike bilder. Jeg har jo sagt at jeg ikke har kommet helt i humør til jul, men nå begynner jeg å få litt mer "julestemning". Dessverre er det fortsatt et stykke igjen før jeg virkelig er 100% klar. Jeg skal lage et innlegg om jul i morgen, kanskje det kan hjelpe litt? I tillegg skal vi snart pynte hjemme, og da burde alt være på plass før mandag. Guud, som jeg gleder meg.

 

Likte du bildene? 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

pepperkakebaking del 2
Haha, flinke, eller hva?

Hva synes du om bildene? 

Jeg kommenterer alltid tilbake!

slappe dager

Vet ikke om det er lov å si dette på blogg.no, men denne mandagen har vært ganske bra! Vi slutter på skolen på torsdasg, og nå har vi et lite prosjekt vi skal fremføre på onsdag. Egentlig så bryr jeg meg ikke om det; jeg er så møkka lei av alle prøver nå. Så, hva er resultatet av det? Jo, jeg sitter foran PC-en med musikk, tumblr, og telefonen. Haha, kan livet bli bedre?

 

En liten ting; jeg har lovet dere mye i det siste. Juleinnlegg, motetips, pepperkaker, osv. Jeg skal prøve å få laget disse innleggene fremover, jeg lover! Skal lage et til innlegg senere, så husk å klikke innom i kveld. Fortell meg gjerne hva du ønsker at jeg skal blogge om, da blir jeg veldig glad og inspirert!

 


gladlaksen

 

Hvordan har deres dag vært?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

pepperkakebaking del 1

Endelig har jeg hatt årets tradisjonelle pepperkakebaking! Det er så koselig å dra hjem til mormor og bake pepperkaker. I tillegg var det semifinale i håndball-EM, og Norge banket Ungarn. For å si det med andre ord, har det vært en herlig dag!

 

Tok selvfølgelig med kameraet, og jeg tok et par bilder som jeg er fornøyd med.
Og til slutt, mitt favorittbilde;


Hihi, kan vise dere de vi pynta senere! Resultatet ble veldig bra. ♥

Hva synes dere om bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

100 kilo lettere


GJETT HVEM SOM ER FERDIG MED ALLE PRØVENE FOR 2012? MEEEEEG!

Sorry, men jeg er skikkelig glad. Jeg føler meg maaange kilo lettere, og har den beste følelsen en skoleelev kan ha; at man har gjort det bra på prøver. Jeg har allerede fått igjen noen av de prøvene vi har hatt i det siste, og det har heldigvis gått bra med dem.

 

Men nok snakk om prøver og skole. Denne helgen blir en liten forsmak på julen. På lørdag skal jeg bake pepperkaker, og på søndag skal jeg til noen venner. Helgen er herlig.


Dette er gladsangen min, tenkte jeg skulle dele den med dere. HØRER PÅ DEN AKKURAT NÅ, JAUDA!

Andre som er ferdig med prøver? Og hvilken sang er din gladsang?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

where there is love there is life


// weheartit \\

Jeg elsker å se gjennom bilder på weheartit hvis jeg leter inspirasjon. Man finner så utrolig mange fine bilder der! ♥

Hva synes du om bildene? Vil du ha flere slike innlegg?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

lussekatter

Hei ♥♥

 

I dag har vært en bra dag! Du har bare de gode dagene, hvor alt går som du håpet. Samfunnsfagsprøven gikk ganske bra, og når jeg kommer hjem fra skolen har verdens beste mamma laget lussekatter og kakao. Jeg har lest litt nynorsk siden vi har tentamen i morgen, og om en time er det håndballkamp. Kan denne dagen bli bedre?
Har dere spist lussekatter i dag? Likte du bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

think new - dagens antrekk

Jeg har et lite "prosjekt" hvor jeg skal prøve å bruke klær jeg ellers ikke har på meg, på en ny måte. Hehe, vi får se om jeg klarer det.

 

I dag brukte jeg en topp jeg som regel ikke bruker (en mintgrønn bluse, fra Cubus). Den ble veldig fin med genseren fra Bikbok!

 ♥♥

Hva synes du? Likte du bildene?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

12.12.12

Ahah, sikkert samme overskrift som tusenvis av andre bloggere. Originalt å være uoriginal, kanskje? Uansett, jeg kommer til å være død neste gang jeg kunne skrevet det som overskrift.

 

I dag har vært en god dag, hvor vi blandt annet laget julekaker i Mat&Helsen. Hihi, skikkelig koselig! Prøver å få julefølelsen, men den er der ikke helt ennå. Kan lage et juleinnlegg senere i uken, kanskje det kan booste julen. ♥Dagens antrekk kommer senere, stay tuned!

 

Hvordan har din dag vært? Har du julefølelse?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

red lips


Hva synes du?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

brrr

Noen andre som synes det er kaldt eller? Jeg fryser nesten hele tiden, selv om jeg kler meg som om jeg var på Nordpolen. Tykke sokker, tøfler, flisgenser, skjerf, osv. Jaja, alt er en del av å leve i Norge, eller hva?

 

Denne uken er det spanskprøve, samfunnsfagprøve og nynorsktentamen. Det kommer til å gå rett i dass med nynorsken, jeg kan like så godt grave min egen nynorske grav. Herre, så mye å passe på. wuhuu, jeg rydda jeg.

 

Har dere mye prøver denne uken? Hva gjør du for å slutte å fryse?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

ny favoritt
Jeg elsker den nye genseren min! Den er varm, behagelig og veldig stilig. Er det noe jeg virkelig trenger om vinteren, er deilige topper. Heh, får nok aldri nok av dem. Denne har jeg kjøpt på BikBok. 

 

Liker du gensere? Hva synes du om denne?

Jeg kommenterer alltid tilbake.

...hei?

Testing, testing, 1, 2, 3. Joda, jeg vet fortsatt hvordan man blogger.

 

Det har gått over en uke uten at jeg har postet noe. Jeg beklager virkelig for at jeg ikke har sagt i fra til dere, uff. Mange har vært innom siden min selv om jeg ikke har postet noenting; tusen takk! For å være ærlig har det vært deilig å ikke måtte skynde seg å ta bilder før det ble alt for mørkt. Nå skal jeg prøve å være flinkere å poste jevnt!

 


De siste dagene har jeg brukt på prøver, lekser, trening og soving. Sånn har det gått i ett, men jo mer jeg sover, jo trøttere blir jeg. Det er nesten litt tragisk, ahah. 


naaaaam ♥♥


Familien hadde julebord i kveld, det var utrolig koselig.

 

Flere bilder kommer senere, jeg har masse å vise dere.

Liker dere bildene? Hva vil du at jeg skrive om?

julestemning

Endelig første desember, nå er det bare noen få dager til jul!

 

Jeg elsker første desember. Det er på en måte starten for julestemningen. Man åpner kalendergave, henger kanskje opp adventstjernen, og kan begynne å tenke på jul. Det har gått så fort, det er nesten som om vi nettop startet på skolen igjen etter sommerferien.

 

Jeg har hatt en skikkelig koselig dag, og den skal bli bedre. Om ikke så lenge skal jeg gjøre meg klar til bursdag, kommer til å publisere antrekket snart!det var litt trist å våkne til desember uten snø, men litt senere kom jo snøen!dag 1

 

Hvordan har din dag vært? Har du kalender?

Jeg kommenterer alltid tilbake!

Nora

Nora

14, Bærum

Hei! Jeg er en jente på fjorten år som bor i Bærum. Jeg blogger om mote, hverdag, venner og ting som interesserer meg (og som kanskje interesserer dere også).

  • Velkommen til min blogg! Jeg heter Nora, er fjorten år gammel, og blogger om hverdag, mote, og annet som interesserer meg. ♥Designet er laget av Maria Sanni


hits